Foto:
Foto:
Alya je razvnela gledalce.

Vodi jo Peter Poles, ki ima v vsaki oddaji osrednjega glasbenega gosta. Napovedal ga bo že en teden prej, da bodo lahko vprašanja zanj prispevali tudi gledalci. Te bodo vsak teden zabavale tudi različne igrice, arhivski posnetki slovenskih ustvarjalcev, domači videospoti in prispevki o dogodkih tedna.

Prva osrednja gostja je bila Alya, ki je s svojo skupino tudi v živo nastopila v oddaji.

Za večjo pestrost domače glasbene scene
Ustvarjalci oddaje, režiser Peter Juratovec, urednica Dijana Štraus Svetlik in redaktor Aleksander Radić, obljubljajo, da bo pogovorno-glasbena oddaja postregla s sproščenimi in zabavnimi pogovori in igricami, ki bodo za vsakega gosta drugačne. K bogatejši glasbeni sceni bo nova oddaja skušala prispevati tudi s predstavitvami novinca meseca in tekmovanjem domačih videospotov. Gledalci bodo lahko glasovali za spot tedna in zmagovalni videospot se bo za naziv najboljšega lahko potegoval tudi naslednji teden.

Starleta v pomoč
Če se bodo gostje preveč prepotili zaradi Petrovih vprašanj, jim bo pot brisala starleta, ki bo dogajanje popestrila tudi s streženjem pijače. Zanimivo si bo ogledati tudi, koga iz svojih vrst bodo glasbeniki izbrali za izvajalca meseca.