Axlovo življenje si zasluži prenos na film. Foto: EPA
Axlovo življenje si zasluži prenos na film. Foto: EPA

Pri založbi Music Video Distributors so izdali DVD, za katerega trdijo, da je prva neponarejena zgodba o Axlovem življenju in karieri. Dokumentirano je vse od njegovih rosnih let v rodni Indiani in socialnega dna, iz katerega se je izkopal s pomočjo glasbe, pa do neverjetnega uspeha, ki so ga doživeli Guns N’ Roses.

Tudi življenje po "Gunsih"
Ker pa je od takrat minilo že kar nekaj let, film zajema tudi kasnejše obdobje, Axlovo ustvarjanje neverjetno izmuzljivega in dolgo napovedovanega albuma Chinese Democracy.

Tudi najbolj goreči oboževalci zasedbe bodo izvedeli kaj novega, saj DVD prinaša tudi nekaj do sedaj še nikoli predvajanih posnetkov iz vaj in intervjujev z Axlovimi najbližjimi prijatelji in sodelavci.

Kaj pa drugi?
O drugih članih legendarnih Gunsov (tistih dveh, ki kariere nista zmagoslavno nadgradila pri skupini Velvet Revolver) pa novice prinašajo predvsem neuradne spletne strani oboževalcev. Steven Adler in Tracii Guns naj bi tako ustanovila skupino Guns N' Roses revisited, ki sta jo dopolnila še s pevcem Sheldonom Tarsho, Keri Kelli in Robbiejem Cranom. Stara skupina v novi preobleki (če sploh še lahko govorimo o Guns N' Roses) bo avgusta nastopala v Indoneziji, septembra pa na Filipinih in v Singapurju.