Svoje misli sta delila tako Tadej Pogčar kot Primož Roglič. Foto: MMC RTV SLO
Svoje misli sta delila tako Tadej Pogčar kot Primož Roglič. Foto: MMC RTV SLO

Tour in Vuelta, parketi Lige NBA, motokrosistične, smučarske in tekaške proge, brzice, rokometne dvorane ... Črto pod svojevrstnim letom so potegnili tudi kolegi iz športnega uredništva TV Slovenija, ki so ustvarili pregled leta.

Voditelja Urban Laurenčič in Miha Mišič sta največ časa namenila kolesarskemu dogajanju, gostila sta tako zmagovalca Toura Tadeja Pogačarja kot zmagovalca Vuelte Primoža Rogliča ... Manjkal ni niti strokovni komentator Martin Hvastija, ki je leto ocenil kot tisto, v katerem je kolesarstvo pri nas dobilo domovinsko pravico. Vabljeni k ogledu celotne oddaje, kjer boste priča marsikateremu gostu.

Mladi Rogovci pod okriljem Pogačarja
Pogačar je v oddaji Športnih 366 tudi razkril, da skupaj s Kolesarskim društvom Rog ustanavlja mlado ekipo kluba imenovano Pogi Team. "Skupaj s KD Rogom ustanavljamo novo ekipo Pogi Team. Hočem nekaj vrniti ekipi, v kateri sem se kalil kot kolesar. Ta dres bodo nosili kolesarji od kategorije najmlajših dečkov do starejših mladincev," je poudaril otrok Roga, ki je meteorsko osvojil svet kolesarstva.

Vabljeni tudi k prebiranju pregledov, ki smo jih pripravili v športnem uredništvu MMC-ja.

Sorodna novica Kolesarstvo: "Samo Bog ve, kaj vse nas še čaka v prihodnjih letih"
Sorodna novica Dončić in Dragić osvajata NBA: Slovenija zapisana kot država, ki daje vrhunske igralce
Sorodna novica Motokros: Ekstremne razmere potrdile, da je najboljši − Tim Gajser
Sorodna novica 100 športnih dogodkov leta 2020