Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 9. jul. 2022

TV Slovenija 1 • Sob, 9. jul.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Anja Štefan

Bober Bor je svojo posteljico spremenil v ladjo. Udoben naslonjač, na katerem se mu je pridružila dramska igralka Aja Kobe, pa je postal pomožni čoln. In tako prijatelja plujeta med zgodbami Štirih črnih mravljic, ki na svet gledajo z vso širino srca. In to se pozna, saj v vsaki stvari najdejo smisel, ljubezen in moč.

Nekega dne sonce meni nič tebi nič ne vzide. Ava, Riko in Teo se odpravijo pogledat, kaj je narobe. Izkaže se, da sonce ne bo vzšlo, dokler petelin ne bo zakikirikal. Toda zakaj se ta ne oglaša?

Rak ima klešče, s katerimi zelo radi ščipa. Najprej se spravi na mroža. Toda ta je za raka prevelik izziv. Mrož ščipanje komajda čuti. Ko odkrije rakca, ga prosi, naj ga ščiplje po hrbtu. In to še ni vse. Kaj kmalu se prikažejo še drugi mroži.

Živa, Vid in Toni najdejo kup palic. Živa in Toni začneta takoj skakati z njimi, Vidu pa se vsaka zlomi. Še dobro, saj mora kmalu oditi na pomoč.

Gospodična Zajec Pepo in njeno družino odpelje na polet z reševalnim helikopterjem.

Na obisk prideta Pepina sestrična in bratranec. Aleksander je še majhen in ne zna govoriti, dokler ga Pepa ne nauči prve besede.

Bela se poškoduje, in ko Sebastijan zasliši njeno ječanje, pohiti k njej. A Bele ni nikjer! Celo divji lovec Anton prisega, da je ni ugrabil. Sebastijan je obupan. Kaj kmalu odkrije skrivnosten kraj, Zavetišče sreče, kjer veterinarka Neža zdravi bolne živali in skrbi zanje. Tudi Belo je oskrbela in jo zadržala na okrevanju. A Sebastijan ne more zdržati brez Bele.

Rožica je Bini obljubila, da bo poiskala risbo za njenega očeta, ki jo je odpihnil veter. A prav takrat na obisk nepričakovano pride Rožičin oče Bazilij.

Noj, ki neguje igrišče, je zadovoljen z lepo zeleno trato, potem pa se od nekod prikotali ragbijska žoga.

Pepe ni navaden ribič, med drugim je malo čiv čiv na čistočo. Tijan in Enya Lara pa sta ga povabila na žur z umazanijo. Le kaj se bo zgodilo?

Kakšno Zofkino uganko bosta Gaki in Bor zastavila tokrat in na katera vrata bosta morala potrkati, da bosta prišla do njene rešitve? Dobrodošlico bosta zaželela tudi ključarju Mihi, ki jima bo pomagal z namigi. Zofkina pesem se bo vrtela okoli skrivnostne omare, le kaj se skriva v njej?

V nebo se dvigajo dimni signali, in kjer je dim, je tudi ogenj. Pia se je znašla med Indijanci in Firbcologom pošilja kipec za odganjanje zlih sil. Nastjo to spomni na nezgodo in prepir med njenima staršema. Firbcologi ji želijo pomagati in se odločijo za igro vlog. Medtem Nikolina in Tine na terenu poizvedujeta, kako poteka delo psihologa v šolski svetovalni službi, Maks in Adam postavljata kamne v višino, Lučka in Matija preizkušata svojo spretnost na trakovih. Ali bo Firbcologom uspelo potolažiti Nastjo?

Eden najmočnejših medijev ljubezni sta gotovo poezija in glasba - glasba čustva prebuja, poezija jih razkriva. In pred nami je Valentinovo - praznik zaljubljencev. Z nami bosta prepoznavna mlada Mariborčana katerih gonilna sila ustvarjalnosti je gotovo ljubezen - ZALA KRALJ in GAŠPER ŠANTL bosta premierno predstavila novo skladbo z naslovom LOVE LETTER, ki izide prav na Valentinovo. Spoznali bomo 14-letno avtorico, ki prisega na inde melanholijo, LUCIJO NEMEC KRIŽMANČIČ. Tudi na terenu so mladi razmišljali o ljubezni, v Prekmurju pa smo obiskali pesnika in pisatelja Ferija Lainščka, ki je pred kratkim izdal zbirko ljubezenskih pesmi za mlade z naslovom MED NAMA JE ANGEL.

V 5. oddaji Male sive celice se v kvizu pomerijo Lea, Val in Matic iz OŠ Lava Celje (rumeni) in Anže, Rok ter Nejc iz OŠ Toneta Pavčka v Mirni peči (vijolični). Odlični so v prepoznavanju napak, ponaredkov in direktorjev elektrarn, nekoliko zmede pa jim povzroča poklicna pot pisatelja Ivana Tavčarja. In če v kvizu za uvrstitev v drugi krog odločajo šparglji, sta hitrost in natančnost odločilna v Hitrih lončkih. Tam se tokrat pomerijo Galineja, Taj in Anže iz OŠ Šmarje pri Jelšah ter Gaja, Nejc in Tej iz OŠ Zbora odposlancev Kočevje.

Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe. V posebni rubriki Hitri lončki pa svoje spretnosti preizkusijo še druge trojke osnovnošolcev od petega razreda naprej.

Vso deseto Infodromovo sezono smo spoznavali tako zanimive Infodromovce, da jih bomo v oddajo povabili še enkrat. In to danes! Brin nam bo zaupal recept za pravo pravcato napolitansko pico, mladi športni ribič Gašper nas bo odpeljal na obrežje jezera Blato pri Trebnjem, učenci iz Osnovne šole Dragotina Ketteja Novo mesto pa na pohod z modrimi baloni. Ustvarjalni sedmošolec Sanjin, učenec Osnovne šole Toneta Čufarja Maribor, nam bo pokazal svoje stripe, lesarka Kaja svoje izdelke, osmošolec Tim, ki že tretje šolsko leto obiskuje Osnovno šolo Mirana Jarca v Ljubljani, in njegovi sošolci pa nam bodo opisali svoje izkušnje s slepoto.

V nevarni tekmi po bruseljskih ulicah Pieter premaga Soufiana in ta mu mora obljubiti, da bo šel z njim na policijo. Toda najprej gresta k Soufianu domov in Pieter velikodušno pomaga njegovi družini. Soufian je ganjen. Pietru pove, da je prav tak dobrosrčnež kot njegova sestra Isa. Pieter mu pokaže Isino fotografijo, a ko se za hip obrne stran, Souf izgine.

Vabljeni k ogledu oddaje Ah, ta leta!, v kateri se bomo v petkovih popoldnevih srečavali z ljudmi, ki nas s svojo ustvarjalnostjo, vitalnostjo ali pogumom, s katerim se spoprijemajo z izzivi zrelih let, navdihujejo in ki ob omembi let, ki so si jih že nabrali, le zamahnejo z roko - Ah, ta leta! V prvi oddaji bomo gostili dr. Ano Krajnc, pionirko vseživljenjskega izobraževanja in njegovo gorečo zagovornico, ki nas bo spomnila, da konec aktivne delovne dobe ne pomeni konca naše radovednosti, vedoželjnosti in postavljanja novih ciljev. Hitro razvijajoča se družba danes namreč od vseh nas zahteva hitro in pravilno odločanje, zanj pa potrebujemo znanje.

Urednica oddaje: Neva Novljan

Voditeljica oddaje: Helena Pirc

»Zakaj sploh obstaja pojav, ki ga imenujemo bolečina?« O tem se sprašuje Philip Yancey, priznani evangelijski ameriški pisatelj, ki s svojimi knjigami o bistvenih življenjskih vprašanjih že več kot štirideset let navdihuje bralce po vsem svetu. V slovenskem prevodu že poznamo njegovo knjigo »Kaj je pri milosti tako neverjetnega?«. V času pisateljevega obiska pri nas pa je izšla njegova druga knjiga v slovenskem prevodu z naslovom »Kje je Bog, kadar boli?«
V Salonu umetnosti na Ptuju je na ogled razstava Petovionski Panteon- Duhovni svet antičnega Ptuja. Gre za stalno postavitev bogate arheološke zbirke iz Pokrajinskega muzeja Ptuj Ormož, ki osvetljuje svet božanstev, verovanj in religioznih praks v antični Petovioni.

»Ljubi Gospoda, svojega Boga, iz vsega srca, z vso dušo, z vso močjo in z vsem mišljenjem.« (Lk 10,27)
razmišlja BOGDAN RUS

Gost oddaje je glasbenik, skladatelj, filozof, in kot se imenuje sam, arheolog sevdaha Damir Imamović. Je predstavnik novega sevdaha, ki ima korenine prav v Sloveniji. Damir sicer prihaja iz znane sarajevske glasbene družine Imamović: njegov ded Zaim je bil priljubljen izvajalec sevdaha že v 40. in 60. letih 20. stoletja, oče Nedžad je igral basovsko kitaro. Damir je bogati družinski tradiciji dodal poseben zven z glasbilom tambur, ki je bilo delno izdelano v Mengšu. Večkrat nagrajenega Damirja Imamovića poslušajo po vsej Evropi in drugod po svetu, tudi v Indiji, Mehiki in na Kitajskem. Prisluhnite mu tudi vi.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

V tokratni oddaji skozi novo knjigo, ki je izšla v okviru Muzejev radoveljske občine, spoznavamo svet opraševalcev in njihov pomen. Obiskali smo vzreditelja airedalskih terierjev. Opozarjamo na dogajanje v okviru projekta Evropska noč raziskovalcev – Humanistika to si ti. Svetujemo, kako našim psom omiliti vroče poletne dni. Vabljeni k ogledu.
ozivalih@rtvslo.si

Poletne oddaje Podjetno naprej predstavljajo zgodbe o okolju prijaznih rešitvah, inovativnih idejah ali pa kreativnih mladih, ki se pogumno podajajo na samostojno podjetniško pot na različnih področjih. Obiskali smo številna zagonska podjetja tako v Sloveniji kot tudi drugih evropskih državah, bili smo denimo v Estoniji, Grčiji, Albaniji in na Finskem. V okviru projekta INFO4EU smo tako v sezoni 2021/2022 pripravili 60 prispevkov in 30 zgodb o uspehu.

Predstavljamo novo pesem Nine Pušlar z naslovom Tople oči, ki je postala zvočna kulisa zgodovinskega vpisa slovenskega znakovnega in jezika gluhoslepih v ustavo. Glasbena sceno pa je obogatil raper Ževža s svojim novim izjemnim videospotom, saj vsi nastopajoči v njem kretajo. Kako težko je rapati v znakovnem jeziku, boste izvedeli v tokratni glasbeno obarvani Prisluhnimo tišini, v kateri smo pokazali, da je tudi glasbo mogoče narediti dostopno ljudem z izgubo sluha. Glejte nas v soboto, 13. novembra, ob predvidoma 14.30, na Prvem programu Televizije Slovenija.

Lokal prevzame nova šefinja Helga, severnjaška lepotica, ki navduši ves moški vrtičkarski svet - nekatere z lastno pojavo, druge z ureditvijo njihove stare gostilne. Tonetone, ki ne jeclja več in nima več družabnika Toneta, se bo konca sveta udeležil s podmornico. Tudi Štefan je nov človek. Borec proti alkoholu in poet.

Svetovni slovenski kongres vstopa v 31 leto delovanja. Predsednik tega združenja je ugledni član in nadvse zanimiv sogovornik Dr. Boris Pleskovič z bogato poklicno kariero. Ob študiju na uglednih tujih univerzah si je utrl pot v Svetovno banko v Washingtonu, kjer je delal 30 let na vodilnih funkcijah. V letih 199192 je bil glavni ekonomski svetovalec predsednika slovenske vlade. Kot gostujoči profesor je vabljen na predavanjana uglednih univerz v ZDA, Evropi in Kitajski. Leta 1998 je bil odlikovan ob 650-letnici Karlove univerze v Pragi, leta 2006 pa je prejel zlati red za zasluge predsednika Republike Slovenije. Zdaj mu je bil znova zaupan mandat predsednika Slovenskega kongresa, čigar zgodovina nastanka je izjemno zanimiva.

Osebna zgodba človeka, ki svojimi stališči in dejanji dviga prah v svoji okolici.

Saad
Saad Mua je transspolna oseba, ki skuša s svojim delom v lepotni industriji spremeniti pogled na nebinarni spol. Na sploh želi vplivati na družbo, tako da bi ta transspolne osebe lažje sprejela.

Lina
Lina Akif je mlada slovenska igralka sudansko-madžarskih korenin. Čeprav je Slovenka, se ne počuti kot Slovenka. Z igro želi preseči svoje in družbene omejitve, povezane z barvo svoje kože.

Dani
Reper Dani Apeldoorn je odraščal v družini, polni nasilja, in tudi v šoli je bil žrtev vrstniškega nasilja. Zatekel se je k hrani, kockanju in kajenju trave. Na vrhuncu zasvojenosti je tehtal 170 kg in imel 35.000 evrov dolga. Zdravi se za posttravmatsko stresno motnjo. Rap je zanj življenjskega pomena, v besedilih predeluje travme iz otroštva. To ga osvobaja.

ROŽE S PRIDIHOM PRETEKLOSTI
Na Marnem nam je Damjana Napret Čeperlin pokazala, kako s potaknjenci ohranja 'stare' rastline naših babic. Spoznali bomo več kot ducat rastlin, ki prikličejo prav toliko osebnih spominov in ki zaradi trpežnosti znova postajajo cenjene.
MALINE NA GORENJSKEM
Dozorevanje malin ponekod na višje ležečih območjih v primerjavi z dolinami zamuja več tednov. Pri Reševih del tega jagodičevja zamrznejo za poletne sladice, del posušijo kot sadno usnje ali kako drugače shranijo za priboljške čez zimo.
POSEBNOSTI PRI JERNEJU
Pri Mazejevih smo v poseben substrat posadili pri nas avtohtono in zavarovano zdravilno zel. Belo verbeno je Jernej za zaščito in da se rastlina prilagodi okolju, odnesel v rastlinjak. Spoznali bomo baziliko z okusom po znamenitem grškem žganju in nekaj drugih nenavadnih rastlin.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Ta teden bosta Luka in Lučka skrbela za razrednega ljubljenčka Miška. Toda Miško nenadoma zbeži. Otroka ga poskušata ujeti. Odpotujeta v začarani gozd, kjer pa opazita veliko miši različnih barv.

Navdušeno oboževalko tenisa zmoti skupina želv, ki se pojavi na tribuni.

Voditelj Boštjan Romih z ekipo obiskuje hiše, vrtove in stanovanja ter s pomočjo slovenskih arhitektov odkriva domiselne arhitekturne rešitve. Oddaja je zanimiva za vse, ki jih zanima arhitektura in oprema ambientov, ki želijo graditi, opremiti ali prenoviti dom.
Če bi se lastniki hiše, ki jo bomo predstavili, odločili za prodajo, bi lahko uporabili take besede: »Na robu Vrhnike stoji ekskluzivna hiša, ki skozi velike zasteklitve lovi čudovite razglede na južne obronke Alp. Hiše ne odlikuje le odlična lega, temveč tudi številne domišljene rešitve v notranji opremi.« Ampak, prav kmalu se ne bodo nikamor selili, glede na to, kako brezhibno so si vse uredili.
Pomlad prinese prelepe barvne spremembe v naravi, ki glasno oznanjajo novo življenje, zato ne čudi, če si kakšne nove barve zaželimo tudi znotraj naših bivališč. Novi odtenki sten ali predmetov okoli nas vedno prinesejo občutek spremembe in osvežitve, ampak ni nujno, da je konec, ko smo enkrat konec.
Od vseh barv in nians pa nadaljujemo s številnimi odtenki le ene barve in sicer sive. V majhnem, a markantnem stanovanju, zasnovanem za samskega moškega, jih je občudovala in morda tudi preštela kolegica Anja Prusnik.

Poleti vas Lorella in Ana pozdravita z morja in vas popeljeta skozi najlepše trenutke pretekle sezone oddaj Sobotno popoldne. Tako boste lahko podoživeli navdihujoče pogovore z gosti kot so Jan Plestenjak, Bernarda Marovt, Nina Gazibara, Helena Blagne, Mario Galunič in mnogi drugi. Če ste zamudili nasvete o modi, življenjskem slogu, psihologiji, trendih, lepoti, zdravju in avtomobilizmu, potem so poletni izbori kot nalašč za vas.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Redki so glasovi, ki pobožajo dušo, kot njegov. Ljubezen do Pirančanke ga je iz rodne Crikvenice pripeljala v Portorož, kjer živi in ustvarja že skoraj štiri desetletja.
Svojih prvih 100 - 40 na glasbenem in 60 na odru življenja, je okronal 14. avgusta v portoroškem Avditoriju, v družbi glasbenih prijateljev in največjega podpornika, svojega občinstva.

Ponovitev koncerta

Na 41. festivalu Melodije morja in sonca se bo ob spremljavi festivalskega benda v živo v portoroškem Avditoriju predstavilo 12 tekmovalnih pesmi in izvajalcev (po vrstnem redu nastopa na festivalu): Anika Horvat & Tinkara Kova, San Di Ego, Tosca Beat, Isaac Palma, Nina Lampret, Moya, Nuša Derenda, Radar, Ninnay, BosaZnova, Žiga Jan in Mia Guček. Podeljene bodo naslednje nagrade: Velika nagrada Melodij morja in sonca 2022, nagrade strokovne žirije za najboljšo skladbo v celoti in nagrada Danila Kocjančiča za obetavnega izvajalca oziroma avtorja. Zmagovalca Velike nagrade MMS bodo določili glasovi strokovne žirije, izbranih radijskih postaj, javnosti s telefonskim glasovanjem in občinstva v Avditoriju. Voditeljica festivala je Lorella Flego.

Savdski prestolonaslednik Mohamed bin Salman je eden najvplivnejših mož v Savdski Arabiji. Mnogi ga poznajo po čistkah na dvoru, s katerimi je utrdil svoj položaj, in po tem, da je državo povedel v vojno. Kljub temu ga imajo mladi radi. Po več desetletjih jim je vrnil kinodvorane, koncerte pa imajo v Savdski Arabiji največje pop zvezde. Več pravic je dal tudi ženskam, ki končno lahko vozijo avtomobile in v tujino potujejo brez spremstva. A kakšen je pravi obraz priljubljenega MBS-ja, kot ga imenujejo na zahodu?

MBS, LE PRINCE / Francija / 2019 / režija: Antoine Vitkine

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov