Pika pravi, da se bo morda vrnila, morda pa ne, saj se še ni odločila. Foto: www.pikabozic.com
Pika pravi, da se bo morda vrnila, morda pa ne, saj se še ni odločila. Foto: www.pikabozic.com
Pika Božič
Pike Božič skoraj zagotovo ne bomo več videli na odru v takšni opravi. Foto: MMC RTV SLO

"Sem slišala, da je objavljen neki članek o tem, a ga še nisem prebrala," nam je najprej povedala 26-letna pevka, ki se je pred dvema letoma in pol popolnoma umaknila iz javnosti.

"V resnici ne vem, kaj bom delala. Napisala sem sicer nekaj pesmi, ampak to ne pomeni, da se vračam. Še sama ne vem, kaj to pomeni. Ampak očitno drugi vedo več od mene. Morda imajo zaposlene vedeževalce, ali pa kaj podobnega," je pripomnila.

Pojasnila je, da o vrnitvi na glasbeno sceno ne more govoriti, a prav tako ne more reči, da se nikoli ne bo vrnila: "Mogoče, nekega dne, ko bom imela CD v rokah. A le, če bo material dovolj dober."

Nič več nastopov v vročih hlačkah
Pika še pravi, da je glasba takšna stvar, ki je ne moreš popolnoma odmisliti: "Vedno sem uživala v glasbi in vedno bom. Ne vem pa še, če bom še kdaj uživala v svoji glasbi."

A četudi se kdaj vrne, je verjetno ne bomo več videli na odru v vročih hlačkah. "Danes sem drugačna, časi so drugačni in tudi moja glasba bo, če bo, drugačna. Zdaj imam dva otroka in res se ne vidim na odru v vročih hlačkah," pojasnjuje.

T. K.