Vedno elegantna Cecilia, nekdanja manekenka, bo na poroki nosila kreacijo hiše Versace. Foto: EPA
Vedno elegantna Cecilia, nekdanja manekenka, bo na poroki nosila kreacijo hiše Versace. Foto: EPA
Nicolas Sarkozy in Carla Bruni

Novica o Cecilijinem skoku v nov zakon z novim ljubimcem je namreč prišla ravno iz italijanske modne hiše Versace. V izjavi za javnost so zapisali: "Versace z veseljem napoveduje, da sta Cecilia Ciganer Albeniz in Richard Attias za veselo priložnost njune poroke, ki se bo zgodila ta mesec v New Yorku, izbrala oblačila hiše Versace." Po poročanju francoskega tednika Point de Vue naj bi se veseli dogodek zgodil 22. marca.

Spoznala, se zaljubila, odšla
Kot je znano, sta se Cecilia in Sarkozy, že od 2. februarja novopečeni soprog manekenke in pevke Carle Bruni, ločila oktobra. Cecilia je Sarkozyja, ki je takrat še upal na predsedniški stolček, zapustila že maja leta 2005 in se preselila k maroškemu organizatorju dogodkov Attiasu, nato pa se je januarja leta 2006 vrnila k Sarkozyju in mu, pa čeprav iz ozadja, stala ob strani med predsedniško kampanjo. O tem je Cecilia lani za nek francoski časopis jedrnato povedala: "Spoznala sem nekoga, zaljubila sem se, odšla sem."

Zvezdniki prisegajo na ime Versace
Modna hiša Versace, ki jo po smrti njenega brata Giannija vodi svetlolasa Donatella Versace, je priljubljena med hollywoodskimi zvezdniki - zanje oblikujejo predvsem toalete, ki jih nato nosijo na rdečih preprogah. V zadnjem času se slog hiše Versace od bleščečega, že kar kičastega, odmika k bolj elegantnemu in zadržanemu.

Med zvezdnicami, ki so se poročile v Versacejevi obleki, je tudi manekenka in igralka Elizabeth Hurley, ki je pred kakim letom vzela indijskega poslovneža Aruna Nayara.

A. K.