Gisele bo predstavila ženstven videz z ulic. Foto: EPA
Gisele bo predstavila ženstven videz z ulic. Foto: EPA

Igralka Scarlett Johansson je posnela album s priredbami pesmi Toma Waitsa, pri katerem je zapela celo z Davidom Bowiejem, manekenka Cara Delevingne je pred kratkim posnela duet s pevcem Willom Heardom, igralka Gwyneth Paltrow se je preizkusila kot pevka kantrija, igralka Liv Tyler je za oglas modne hiše Givenchy zapela pesem Need You Tonight skupine INXS, podobna naloga pa je zdaj doletela tudi brazilsko manekenko Gisele Bündchen, ki je za H & M-ovo kampanjo posnela pesem All Day And All Of The Night skupine The Kinks.

Najbolje plačana supermanekenka na svetu je že pred časom razkrila, da je novi obraz (in glas) H & M-ove jesenske kolekcije. V oglasni kampanji bo mamica dveh otrok, ki je poročena z ameriškim športnikom Tomom Bradyjem, predstavila ključne kose nove kolekcije oblačil. Gre za strogo, a vseeno ženstveno kolekcijo, ki vsebuje tudi funkcionalne plašče in blazerje, ki se nosijo z bluzami, puloverji in hlačami.

Pesem All Day And All Of The Night bo brezplačno na voljo za prenos na spletni strani iTunes, za vsak prenos pa bo švedski modni velikan prispeval donacijo Unicefu. "Zelo sem vesela, da bom to jesen obraz H & M-a. Obožujem ulični slog in to, da lahko zbiramo sredstva za dobrodelne namene. Upam, da si bo vsakdo prenesel mojo pesem," je komentirala Gisele.

Kampanja bo predstavljena 12. septembra, spodaj pa si lahko ogledate kratek video, ki prikazuje 33-letno manekenko v glasbenem studiu in nekaj kosov oblačil iz jesenske kolekcije.