Lady Gaga ima svoje kaprice, ki pa jih njena ekipa brez vprašanj izpolni. Foto: EPA
Lady Gaga ima svoje kaprice, ki pa jih njena ekipa brez vprašanj izpolni. Foto: EPA

Razvpita popzvezdnica je prepričana, da najdražje perilo iz svile, ki se dotika njene kože, pri njej spodbuja glasbeno ustvarjalnost. Vir blizu pevke je dejal: "Naravnost zaljubljena je v občutek, ki ga svileni modrčki in spodnjice pustijo na njeni koži, tako da je naročila, da bo nosila le perilo, narejeno iz stoodstotno čiste svile. Poliester, bombaž in lycra so v njeni omari prepovedani, trenutno nosi le najnežnejšo svilo."

Vir je dodal: "Lady Gaga resnično verjame, da le, če se bo počutila udobno in bo njena koža lahko dihala, bo tudi njena glava osredotočena samo na glasbo. Na vse načine namreč želi preprečiti, da bi njena kariera začela nazadovati."

Naj stane kolikor hoče ...
Pevka uspešnic Paparazzi, Poker Face, Bad Romance in drugih je menda za celovito zamenjavo spodnjega perila v nekaj dneh potrošila kar 10.000 ameriških dolarjev, a se na stroške niti malo ni ozirala.

"To je njen zadnji fetiš, ki pa ga jemlje zelo resno. Z vztrajanjem pri najboljši svili svoje pomočnice spravlja ob pamet, a takšna pač je. Za nekatere kose perila odšteje tudi po 100 dolarjev, kar pri menjavi celotne garderobe nanese ogromno denarja. A Lady Gaga je navajena, da dobi, kar hoče, in tudi svileno spodnje perilo ni izjema."