Milla pozira s svojim najljubšim koktajlom iz camparija in pomarančnega soka. Foto: EPA
Milla pozira s svojim najljubšim koktajlom iz camparija in pomarančnega soka. Foto: EPA

"Če bi vedela, da je danes zadnji dan življenja na Zemlji, bi ga preživela v svoji hiši v Los Angelesu z možem Paulom in hčerko Ever. Na življenje bi nazdravila s svojim najljubšim koktajlom campari in ga z užitkom spila," je povedala Milla Jovovich na predstavitvi koledarja Campari za leto 2012.

Bob Kunze-Concewitz, izvršni direktor podjetja Campari je dejal, da obožuje svojo službo, saj je prav on tisti, ki določi, katera zvezda bo nastopala v reklami. Letošnje geslo kampanje se glasi: "It’s the end of the world, baby!". Navezuje se na konec 5126-letnega ciklusa koledarja Majev, ki 21. decembra 2012 napoveduje konec sveta.

Zaradi Milinih vlog v filmih, kjer pogosto nastopa kot akcijska junakinja, ki reši svet, in njenih "kameleonskih" sposobnosti spreminjanja videza je Bob za koledar izbral prav njo. Apokaliptične fotografije je posnel Dimitrij Daniloff, ogledate pa si jih lahko tukaj. V spodnjem videu pa so zbrani utrinki iz fotografiranja.

Pred Millo so za koledar med drugim pozirale že igralke Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Olga Kurylenko in lani igralec Benicio Del Toro.