Peter Andre in Katie Price - Jordan sta bila poročena tri leta in pol. Foto: EPA
Peter Andre in Katie Price - Jordan sta bila poročena tri leta in pol. Foto: EPA

Peter Andre, ki je leta 1995 velik uspeh doživel s svojo pesmijo Mysterious Girl, je sicer še vedno dejaven v pevskih vodah, kar pa mu več ne prinaša nekdanje slave, zato se je odločil za novo karierno pot. Oblikoval je dve novi kolekciji oblačil - eno za moške in drugo za otroke.

"Sodobni moški radi skrbijo zase in sam nisem nič drugačen, zato sem ponosen, da jim bom lahko ponudil novo kolekcijo, v kateri bodo lahko našli nekaj zase," je dejal Andre, ki je najbolj ponosen na pester izbor majic s kratkimi rokavi, ki ga bo ponudil. V njegovi novi kolekciji sta svoje mesto namreč našli tako klasični bela in črna, pa tudi siva, modra in rožnata ter majice močnih barv in majice s cvetličnimi vzorci, idealnimi za poletje.

Zvezdniški oče leta
Peter Andre, ki si je dvakrat zaporedoma prislužil naziv "zvezdniški oče leta" (v skoraj štiri leta trajajočem zakonu z Jordan sta se jima rodila dva otroka), pa je še bolj ponosen na otroško linijo oblačil, ki bo prav tako luč sveta ugledala jutri. "Ta otroška kolekcija je šele začetek, saj že konec septembra prihaja nova, še večja kolekcija, zaradi česar sem res navdušen," se veseli pevec in modni oblikovalec v eni osebi.

Moška in otroška kolekcija bosta tako od jutri naprej na prodaj prek pevčeve uradne spletne strani. Za najcenejši kos iz otroške kolekcije bo treba odšteti 22 funtov, za kos iz moške pa še tri funte več.

To sicer ni Andrejev prvi skok v modne vode, saj je v preteklosti na tržišče spravil tudi dva svoja parfuma.

Če vam je morda ušlo iz spomina, kdo je Peter Andre, smo pod novico prilepili videospot njegove največje uspešnice, ki se je vrtela tudi v Sloveniji - Mysterious Girl!