Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Vozel

Preostali športi Paul Delgado - elektroinženir, ki išče navdih v evangeliju

15.02.2011

Izzivalec Dejana Zavca Paul Delgado ni najbolj tipičen boksar. Mož iz Atlante v ZDA je namreč po izobrazbi elektroinženir, zelo veliko pa mu pomeni tudi vera, s katero je povezan njegov vzdevek Resnic ...

Preostali športi Foto/video: Zavec in Delgado prvič iz oči v oči

14.02.2011

Ameriški boksar Paul Delgado je psihološko vojno pred petkovim obračunom z Dejanom Zavcem še zaostril, saj je pred Ptujčanom raztrgal plakat z napovednikom dvoboja.

Rokomet Požun: Do konca leta bo jasno, ali smo se prebudili

06.12.2010

Miro Požun je pred dobrimi 14 dnevi prevzel celjske rokometaše, da bi jih zopet spravil v red, potem ko je nad njimi obupal Zvonimir Serdarušić. Zdi se, da je Požunu vsaj začasno uspelo, res pa je tud ...

Rokomet Denič: Za pot v Srbijo bo treba garati do konca

04.11.2010

Če ne bo presenečenja, bo Boris Denič postal deveti selektor slovenske moške rokometne reprezentance. Preizkušnjo je kot vršilec dolžnosti opravil z odliko, zdaj je na potezi predsedstvo Rokometne zve ...

Rokomet "Mesija" Serdarušić obupal prehitro

27.10.2010

SportForum Slovenije je priredil še drugo okroglo mizo o slovenskem rokometu. Udeleženci so se strinjali, da stanje v njem ni rožnato, a volje do dela in optimizma jim kljub temu ne manjka. Na okrog ...

Rokomet Metličić: Po nekaj napakah pademo v depresijo

18.10.2010

Ne moremo reči, da zmaga evropskega rokometnega prvaka Kiela v Celju ni bila pričakovana. V oči pa bode lahkota, s katero so "zebre" na pleča položile pivovarje.

Rokomet Bon: Cilji so visoki, a takšne hočem

05.10.2010

Pred rokometašicami Krima je nova sezona Lige prvakinj, ki jo v nedeljo začenjajo z gostovanjem v Koprivnici pri Podravki. Krimovke velikih ambicij ne skrivajo.

Rokomet Rnić: Z "Noko" je užitek delati

28.09.2010

Uvodno bleščečo zmago celjskih rokometašev v Ligi prvakov je zaznamoval strelski šov Momirja Rnića, ki je z lahkoto rešetal obrambo Kielc in se na koncu ustavil pri 11 zadetkih.

Rokomet Zorman: Kiel in Barcelona, potem pa smo že mi

22.09.2010

Pred rokometaši Celja Pivovarne Laško je nova sezona Lige prvakov, v katero se po enoletni odsotnosti vračajo z okrepljeno ekipo, ki ji bo poveljeval kapetan Uroš Zorman.

Preostali športi Foto: Zavec grogiran na začetku, na koncu pa vesel zlatih modric

05.09.2010

Dejan Zavec je poskrbel, da se je sobotni boksarski večer v Stožicah zapisal med največje športne spektakle na slovenskih tleh, fantastično vzdušje pa je presenetilo celo boksarja samega.

Preostali športi Foto: Zavec gladko, Jackiewicz za las čez "vago"

03.09.2010

Boksarja Dejan Zavec in Rafal Jackiewicz sta uspešno prestala uradno tehtanje pred sobotnim obračunom za naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji po verziji IBF.

Preostali športi Foto/video: Dejan napoveduje spektakel, Rafal vojno v ringu

30.08.2010

"Nov dvoboj, nova dvorana in nova zmaga, o drugem ne razmišljam. Slovenija bo videla spektakel," pravi boksar Dejan Zavec pred obračunom kariere proti Poljaku Rafalu Jackiewiczu.

Stran 26 od 29
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov