Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Vozel

EP v rokometu 2010 Kavtičniku težave povzroča le francoščina

04.11.2009

Vid Kavtičnik je s stisnjenimi zobmi odigral pripravljalni turnir v Linzu, ki so ga slovenski rokometaši končali na 2. mestu. Nekaj vtisov je strnil za MMC.

EP v rokometu 2010 Pungartnik: Vsi nas imajo za avtsajderje

28.10.2009

Pred slovenskimi rokometaši je nova zgodba, ki jo bodo pisali s povratniki v reprezentanci, novim selektorjem in novim direktorjem - Romanom Pungartnikom.

Rokomet Bon: V življenju so še hujše stvari

21.10.2009

Za trenerko rokometašic Krima Mercatorja Marto Bon so naporni meseci, še težje čase pa utegne prinesti prihodnost. Kljub negotovim časom Bonova ostaja optimistična.

EP v rokometu 2010 "Noka" bi si želel še preseči košarkarje

05.10.2009

Zvonimir Serdarušić, hrvaški rokometni strokovnjak, se je poleti odločil za nov izziv. Prvič je zagrizel v kruh reprezentančnega selektorja, ki ga bo v naslednjih 4 letih služil na slovenski klopi.

Rokomet Natek: Naskok na dvojno krono je realen

30.09.2009

Jure Natek je največja poletna okrepitev rokometnih državnih prvakov iz Velenja. 27-letni Ljubljančan je pred začetkom Lige prvakov spregovoril tudi za MMC.

Rokomet Obrvan: Z naslovi se ne obremenjujemo

12.09.2009

Začela se je nova sezona državnega rokometnega prvenstva. Tekmeci bodo s prestola želeli vreči branilce naslova, moštvo velenjskega Gorenja.

Rokomet Tiselj je s tem, kar ima, zadovoljen

02.09.2009

Za trenerjem celjskih rokometašev Tonetom Tisljem je težko leto, saj je moral v lanski sezoni 'požreti' le 4. mesto pivovarjev. A nič lažje mu ne bo letos, ko bo skušal vrniti oba naslova v Celje.

Rokomet Vugrinec bo svoje povedal na igrišču

28.08.2009

Renato Vugrinec je ena izmed treh najodmevnejših okrepitev, ki naj bi poskrbele, da se bodo rokometaši Celja Pivovarne Laško znova vrnili na pota stare slave.

Rokomet Tudi Bombačeve bombe prinesle bron

21.08.2009

Slovenija ima svetlo rokometno prihodnost. Eden najboljših igralcev mlade reprezentance, ki se je s svetovnega prvenstva v Egiptu vrnila z bronom, je Dean Bombač.

Nogomet Džinič: Na derbiju bomo zmagali

06.08.2009

Elvedin Džinič je eden najobetavnejših branilcev v Sloveniji. 23-letni Mariborčan bo skušal sredin poraz čim prej pozabiti. Najboljši način za to bi bila zmaga na derbiju z Olimpijo.

Nogomet Foto/video: Zvezda se je počutila kot doma

17.07.2009

Gostovanje nekoč velike Crvene zvezde v Velenju je minilo v športnem ozračju, čeprav so bili navijači rdeče-belih kar srboriti. Za popoln večer je manjkal vsaj remi domačih.

Preostali športi Po študijskih zmagah na vrsti še plavalne

24.06.2009

Slovenska plavalna zlata ribica Sara Isakovič je z odliko končala uvodno leto študija v ZDA, v prihodnjem mesecu pa želi zablesteti tudi v bazenih.

Stran 29 od 29
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov