Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Klavdija Kopina

Glasba Avdio: Eva bo v Bakuju z "okrepitvami" pela v slovenščini

16.03.2012

Zmagovalna pesem letošnje Eme bo tudi v Bakuju 24. maja odmevala v slovenščini. Verjamem bo vokalno nadgrajena, saj bo na odru z Evo Boto kar pet spremljevalnih pevk.

Glasba "Komercialna ali všečna glasba je vedno obstajala in verjetno ni s tem nič narobe!"

14.03.2012

Glasbe ne vodijo samo čustva. "Glasbenik potrebuje še kako veliko znanj in veščin, da lahko ustvari dobro glasbo," pojasnjuje Barbara Švrljuga s Slovenskega glasbenoinformacijskega centra (SIGIC).

Glasba Video: Sziget še posebno mikaven za Beatmyth, Neomi, London in Hex

14.03.2012

150 skupin se je prijavilo. 15 jih je bilo izbranih in se bodo predstavile na Slovenskem tednu glasbe med 21. in 24. marcem na štirih prizoriščih v Ljubljani (Kinu Šiška, Orto baru, Gali hali in K4).

Družabno Kdo poleg Siddharte še na (glasbenem) odru Viktorjev?

14.03.2012

Pričakujte, da boste presenečeni, to je glavno sporočilo pred letošnjimi Viktorji. "O voditeljih lahko povem morda le toliko, da bodo letos stvari malce drugačne," je bil za MMC skrivnosten ...

Glasba Koncertna realnost: Za primerjavo Maya in Katja Koren

11.03.2012

Na eni strani proizvod bitke glasbenih talentov, ki se je rešila okov "fast food" zvezdništva, na drugi strani utripajoča (ne)stalnica, ki je s svojim glasom prinesla svežino in se nato umaknila.

Glasba Foto: Udarilo je, kot da bi skupaj trčile Florence, Kate in Sinéad

10.03.2012

Večer po dnevu žena so v sklepnem delu festivala Tresk#3 mikrofon v roke vzele ženske. Sintetični zvoki so se umaknili inštrumentalu. Za vizualne učinke pa so skrbele kar karizmatične izvajalke same.

Glasba Foto: Tresk#3 močan in hrupen, a za začetek premalo slišan

09.03.2012

Trčenje dveh svetov - glasbenega in založniškega - je v okviru festivala Tresk#3 prvi dan ponudilo raznolik vpogled v delovanje obeh ter dvomljivce zvečer opomnil, zakaj se je vredno boriti za oba.

Družabno Mario se s kvizom Moja Slovenija poslavlja od poglobljenih pogovorov na kavču

05.03.2012

"Gre za zabavo, katere rdeča nit je Slovenija. Slovenija je nekje v zraku. Tega se nihče ne sramuje, to nas povezuje, ampak na neki nov, svež način," je o kvizu Moja Slovenija za MMC spregovoril ...

Glasba Pesem, ki se je pripravljala za Harija Mata Harija, na koncu zapela Eva Boto

01.03.2012

"Malo je znano, ampak prav to pesem bi letos moral v Azerbajdžanu zapeti Hari Mata Hari za Bosno in Hercegovino," je za MMC o glasbi za pesem Verjamem dejal njen avtor Vladimir Graić.

Družabno Foto in video: Tina Maze, nisi več edina "ambasadorka" Koroške v Evropi. Spoznajte Evo Boto!

27.02.2012

“Moje sanje so postale resničnost, to sem si vedno želela,” je še enkrat po zmagi na Emi poudarila zmagovalka Eva Boto, ki s skladbo Verjamem potuje na Evrovizijo v Baku.

Glasba Foto: Maribor 2Cellos sprejel kot svetovna rockzvezdnika

25.02.2012

"Če bi mi kdo pred letom dni rekel, da bo violončelo napolnilo dvorano Tabor, bi mu rekel, ne me ... basat," je dejal Luka Šulić med nastopom v svojem rodnem kraju, ki ga je skupaj s Stjepanom ...

Glasba Iz življenja Wu-Tanga: Pride, porabi 1.000 evrov v striptiz klubu in odrapa 50 minut

23.02.2012

Duhovni vodja zloglasnega hip-hop klana Wu-Tang Clan se pač ne ustavi vsako leto pri nas, zato je ljubljanski klub v kleti Hale Tivoli poln pričakal prihod GZA the Geniusa petnajst minut čez polnoč.

Stran 78 od 104
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov