Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Klavdija Kopina

OI 2024 Čudežna Alice in ... Da, tudi Simone Biles je samo človek.

06.08.2024

Svet gimnastike ima nov obraz junaštva in prihaja iz naše neposredne soseščine – Genove. 21-letna Alice D’Amato je na ne najboljši dan Simone Biles presenetila še samo sebe in se ob zmagi na gredi sesedla ... Od sreče.

Reportaža iz Pariza Kako so olimpijske igre postale igre lakote

05.08.2024

Pariz – kulinarična Meka. Olimpijska menza v Parizu – gastronomsko razočaranje. Premajhne porcije, pomanjkanje beljakovinske hrane in še bi lahko naštevali. Čeprav se organizatorji trudijo, da bi zajezili pomanjkanje, se težave nadaljujejo.

Plavanje "Legendecky" v zgodovino: Legenda z imenom Katie Ledecky

04.08.2024

Teorije zarote o počasnem olimpijskem bazenu so predzadnji tekmovalni dan splavale po vodi. Najprej olimpijski rekord na 50 metrov prosto s Sarah Sjöström v glavni vlogi, nato svetovni rekord na 4x100 metrov mešano štafete ZDA. Vmes pa Katie "Legendecky".

OI 2024 Vrednost slovenske medalje: "Da bi živel od nje, ne gre"

04.08.2024

Judoistka Andreja Leški je postavila Slovenijo na seznam dobitnic olimpijskih medalj v Parizu. S tem se je pridružila 52 nosilcem medalj v zgodovini samostojne Slovenije. A bolj kot o vrednosti medalje je ob prihodu domov razmišljala o pozitivnih čustvih.

Od najstniške senzacije do olimpijske prvakinje Presenečenje, kot ga zna pripraviti samo Sarah Sjöström

02.08.2024

Zmaga Sarah Sjöström na 100 metrov prosto je bila – tako kot je le nekaj ur pred skokom v bazen objavila 'meme' "Surprise, surprise", veliko presenečenje. In hkrati dokaz vzdržljivosti in moči, ki ju uteleša Švedinja.

Plavanje Čudežni deček romunskega plavanja z 19 leti spisal zgodovino

31.07.2024

19-letni David Popovici se je z zmago na 200 metrov prosto zapisal v zgodovino. Postal je prvi Romun, ki je osvojil olimpijsko zlato v plavanju – pred njim je Romunijo na Olimp postavila Camelia Potec (zlato je osvojila leta 2004 na 200 metrov prosto).

OI 2024 Od Sama do Chipmunka: Michael Jung dosegel olimpijski hat-trick

30.07.2024

Nemški konjenik Michael Jung je pred magično kuliso v Versaillesu dosegel olimpijski hat-trick v posamičnih preizkušnjah. V finalnem preskakovanju ovir je premagal svoja glavna tekmeca Christopherja Burtona iz Avstralije in Britanko Lauro Collett.

Plavalna zgodba Solze (sreče) in Italijan, ki je razblinil sanje Adamu Peatyju

29.07.2024

Nicolò Martinenghi bo šel v zgodovino kot olimpijski prvak na 100 metrov prsno in kot 24-letni Italijan, ki je prekrižal načrte Adamu Peatyju, da bi kot drugi po Michaelu Phelpsu zmagal v isti disciplini na treh zaporednih igrah.

Utrinki Olimpijski vrtec: Kako nova pobuda Allyson Felix spreminja pravila igre

27.07.2024

Allyson Felix, najbolj odlikovana atletinja v zgodovini olimpijskih iger, ima v Parizu novo poslanstvo: podpora materam. Felix se je povezala s proizvajalcem otroških plenic s ciljem, da prvič v zgodovini iger zagotovi varstvo otrok v olimpijski vasi.

Moja generacija Ljubezenske prevare: Osamljenost in lažne obljube kot orodje manipulacije

12.12.2023

Število ljubezenskih prevar, ki se začenjajo na družbenih omrežjih in pustijo za seboj številne žrtve, narašča. Po podatkih Nacionalnega odzivnega centra za kibernetsko varnost SI-CERT so osamljene ovdovele ženske najpogostejše žrtve teh prevar.

Goljufije v digitalni dobi Ko vas po e-pošti "aretira" slovenska policija

21.11.2023

Ena izmed najnovejših in najbolj prefinjenih tehnik spletnih goljufij je postalo pošiljanje e-poštnih sporočil v imenu slovenske policije.

Smishing Novodobna goljufija prek SMS-a, ki prazni račune

07.11.2023

Ena izmed oblik goljufij, ki je v porastu, je smishing – phishing napad prek SMS-sporočil ali aplikacij za hipno sporočanje, kot so Viber, Whatsapp in Messenger.

Stran 2 od 104
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov