Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Klavdija Kopina

Glasba Video: Izvajalci že nestrpni - kmalu začetek Eminega spektakla

27.02.2011

Rock Partyzani, Tabu, Nina Pušlar, Maja Keuc, Feliks Langus, LeeLooJamais, April, trio Sylvain, Mike Vale in Hannah Mancini, Time to Time in Omar Naber. Kdo izmed njih bo potoval v Düsseldorf?

Glasba Skupina brez basista? Kot kruh brez soli!

18.02.2011

Prišlo je nepričakovano: vest, da velenjske rockerje Šank Rock zapušča pevec Matjaž Jelen. Vendar ni odšel sam. Novim izzivom na proti je krenil tudi basist Cveto Polak.

Glasba Emina razglednica: Rock Partyzani

17.02.2011

Emo bo letos pričakal revolucionarski in "partyzanski" uvod v finalni večer. Rock Partyzani, ki so združili moči z Rokom Ferengjo, "napadajo" zmago s pesmijo Time for revolution.

Glasba Emina razglednica: Time to Time

18.02.2011

Vokalna osvežitev domače scene v postavi družine Tomaža, Nina in Sama Kozlevčarja bo na Emi pod imenom Time to Time kot predzadnja predstavila pesem Pravi čas. Time to Time: Pravi čas Glasba:

Glasba Emina razglednica: Feliks Langus

14.02.2011

Prvi večji skupni javni nastop Feliksa Langusa - zasedbe, ki je nastala iz želje po skupnem ustvarjanju glasbenikov Anžeta Langusa in Mateja Mršnika -bo potekal v ritmu Disko raja.

Glasba Emina razglednica: Maja Keuc

15.02.2011

Osvojila je Slovenijo s svojim vokalom in nekateri mediji so jo razglasili za odkritje in debitantko leta 2010. A Majo Keuc čaka še en debi, in sicer na Emi. Predstavila se bo z Vanilijo.

Glasba Emina razglednica: Tabu

24.02.2011

Pesek in dotik, Oblak za dva, Namesto srca, 42, Supersong, Poljubljena in ... prihaja nova pesem, ki je ni mogoče najti na albumu 42, Moje Luči. Tabu bodo na Emin oder stopili drugi.

Glasba Emina razglednica: Omar Naber

11.02.2011

Predstavnik Slovenije na izboru za Evrovizijo leta 2005 in drugouvrščeni izvajalec Eme leta 2008 Omar Naber se bo na letošnjem izboru kot zadnji – deseti predstavil s skladbo Bistvo skrito je očem.

Glasba Emina razglednica: April

07.02.2011

Dve uspešnici preteklega leta, Sam boš šel domov in Ne bi, bo debitantka na Eminem odru April nadgradila s pesmijo Ladadidej, s katero se bo predstavila pod zaporedno številko sedem.

Glasba Emina razglednica: Nina Pušlar

09.02.2011

Drugouvrščena izvajalka lanske Eme Nina Pušlar se bo tudi na drugem nastopu na izboru predstavila pod zaporedno številko tri. Le da tokrat ne bo odmeval Dež, ampak Bilo lepo bi.

Glasba Foto in video: Karizmatični Gobac pripravil osvežitveni tečaj Psihomodo Pop rokenrola

06.02.2011

Skakanje po odru (nekaj centimetrov manj visoko kot nekoč), spogledovanje s prvimi vrstami (skozi sončna očala) in Gobčevi značilni gibi, pospremljeni s Psihomodo Pop zvokom (s prirejenimi aranžmaji).

Glasba Video: Nastopajoči obljubljajo hitro in energično Emo

02.02.2011

Znano je, kdo so povabljeni izvajalci na nacionalni izbor pesmi Evrovizije (Ema). Znan je tudi vrstni red njihovih nastopov. Uganka oziroma neznanka pa ostajajo tekmovalne pesmi.

Stran 88 od 104
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov