Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Klavdija Kopina

Družabno Pa (ne) še en izbor zaradi izbora ... Ali drugače: nova fatalka je Nika Kljun

19.10.2010

Usodna ženska se je iz baletke (lani je laskavi naziv osvojila Jerneja P. Zhembrovskyy) preobrazila v plesalko hiphopa. Naziv femme fatale leta 2010 je pripadel 22-letni Niki Kljun.

Glasba Smodetov "rečni tok" je pri petdesetih še vedno močan

19.10.2010

"Kot domače jabolko, nič posebnega, malo sladke, pa kisle, včasih robate, ampak samo moje," tako na svoje glasbene stvaritve gleda novopečeni abrahamovec Marijan Smode.

Družabno Stare: "Kdor je sposoben živeti s svojim hobijem in uživati, ta je gotovo zmagovalec"

18.09.2010

"Moj najmočnejši hobi je komentiranje hokeja, nogometa, atletike in smučarskih skokov," pojasnjuje zdravnik po poklicu, ki je gledalcem TV Slovenija dobro znan kot športni komentator Andrej Stare.

Glasba Lovšin: Slovenci očitno nimamo tega nacionalnega ponosa

02.09.2010

"Pankrti smo imeli največji koncert življenja pred dnevi v Beogradu, kjer smo igrali pred sto tisoč ljudi in smo prepoznani kot del ene skupne kulture," je za MMC razmišljal Pero Lovšin.

Glasba Foto: Srbi imajo Exit, Hrvati INmusic, Avstrijci FM4 Frequency, mi pa imamo …

01.09.2010

Slovenija ima preveč festivalov, slišimo na eni strani. Slovenija potrebuje en velik festival, slišimo na drugi. Ampak kakšno je realno stanje? Naredili smo pregled vseh večjih domačih poletnih festiv ...

Družabno Belokranjec, ki je s slovensko "frajtonarico" osvojil vrh sveta

28.08.2010

"Če bi gospod Slavko Avsenik vse pesmi, ki jih je skomponiral na klavirsko harmoniko, lahko skomponiral na diatonično, bi bilo danes mnogo bolje," trdi novopečeni svetovni prvak v igranju diatonične h ...

Družabno Igor Šoltes zna v prostem času ubrati prave strune

28.08.2010

Eden tistih v Sloveniji, na katerega stavijo mnogi, čeprav drugi pravijo, da vodi papirnatega zmaja, je po duši pravi glasbenik. Glasba je del življenja predsednika Računskega sodišča, dr. Igorja Šolt ...

Glasba Shyam še naprej ujeti med alternativo in mainstreamom

28.08.2010

Po letih ustvarjalne abstinence se v Posavju poleg Demolition Group zdaj prebujajo tudi člani zasedbe Shyam. MMC se je pogovarjal s pevcem Milošem Radosavljevićem.

Glasba Mirko Vorkapić: "Moje primarno poslušalstvo so borci"

27.08.2010

Slovenska rapovska scena ga je spoznala pod vzdevkom Atila, njegovi konkurenti v tajskem boksu pa ga od nekdaj poznajo kot Mirka. Z novomeškim "borcem" se je pogovarjal MMC.

Glasba Foto in video: Gospod s tisto črno kitaro v slovo podaril rdečo vrtnico

21.08.2010

"Ku-ku, ku-ku …" Značilni pozdrav v slovo "gospouda" s tisto črno "gitaro" in klobukom ni pustil malodušnih polnih Križank, ki so doživele Vlada Kreslina v njegovi značilni improvizaciji.

Družabno Potrebuje Slovenija festival, kot je Exit?

14.08.2010

Od Rock Otočca prek Trnfesta do Metalcampa - poletje diha s festivalskim vzdušjem. Toda medtem ko se organizatorji bojujejo s finančnimi sredstvi, se drugi pritožujejo nad (predvsem glasbeno) ponudbo.

Družabno Majke, Dubioza Kolektiv in Pero Lovšin bogatijo tretji ČrnFest

13.08.2010

Črnomelj znova diha s kulturo in z njo glasbo. Festival ČrnFest, ki poteka od 3. avgusta s tretjim poletjem delovanja, že postaja tradicionalen dogodek.

Stran 92 od 104
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov