Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Klavdija Kopina

Glasba Foto in video: Tako je, ko nastopi le tretjina Run DMC-ja

16.01.2010

Tisti, ko so jo čakali, je niso dočakali: uspešnice Run DMC-jev It's like that tudi na ljubljanski postojanki evropske turneje nismo slišali iz mikrofona DMC-ja. Razlog? "Nisem je še vadil,"

Glasba Mojstri rim, ki so na izdajo albuma čakali 15 let

15.01.2010

Več kot 15 let trajajoča skupna zgodba hip-hopovske zasedbe T-Set počasi dobiva krožno obliko. Fantje so namreč tik pred izidom debitantskega albuma z enostavnim naslovom T-Set.

Glasba 2009: Ni problema, vsak singel že snema

30.12.2009

Saga singlov, serijska proizvodnja priredb, prebliski na koncertnih odrih, peščica novih albumov in tradicionalni festivali. Z nekaj besedami: slovenska glasbena scena v letu 2009.

Družabno Urošu primerjava z Rayem Charlesom ugaja

26.12.2009

Pevec in klaviaturist Uroš Perić, ki ga mnogi zaradi značilne barve glasu primerjajo z legendarnim Rayem Charlesom, je v intervjuju za MMC poudaril, da je Ray nanj vplival le na glasbenem področju.

Glasba Video: Vsako leto (znova) Na božično noč

25.12.2009

Na božično noč v izvedbi skupine Pop Design, Na božično noč v izvedbi Božičnega zborčka … S tem se za mnoge, ko se govori o slovenskih božičnih pesmih, naštevanje konča.

Družabno Video: Kje bodo za praznike znani Slovenci?

24.12.2009

Praznično vzdušje se približuje vrhuncu, hkrati pa se začenja čas za inventure leta. Znane Slovence smo povprašali, po čem si bodo najbolj zapomnili leto, ki se izteka.

Glasba 42 - četrti otrok skupine Tabu

17.12.2009

Oblak za dva, Pesek in dotik ter Namesto srca so že dober mesec zbrane na enem mestu, in sicer na četrti studijski plošči skupine Tabu. O njej smo se pogovarjali z bobnarjem skupine, Primožem.

Glasba Vsi drugačni, vsi enaki v letu 2009

26.12.2009

Ljubezenska simfonija, ki je v Moskvi izzvenela v prazno; "jazzovska postaja", ki je delala, česar se ne sme, in zmagala; Primorkina oda ljubljeni osebi (naglašena, kot da bi šlo za osebo Samo) ter Do ...

Družabno Foto in video: Oto dirigiral v taktu božične poskočnice

15.12.2009

Venček najlepših božičnih pesmi in gospeli v popolnoma novih aranžmajih je zaokrožil repertoar še enega skoraj tradicionalnih predbožičnih koncertov legendarnega Ota Pestnerja.

Glasba Foto in video: Veter z juga risal solze na obrazu

11.12.2009

Vrnitev na koncertne odre in ognjeni krst v Kinu Šiška je potrdil, da to še zdaleč ni vse, vsaj ne, ko gre za pevsko nadarjeno flavtistko oziroma inštrumentalno podkrepljeno pevko Tinkaro Kovač.

Družabno Video: Predstava na ledu, v kateri se nabira kilometrina

08.12.2009

Pred dnevi se je v prestolnici mudila ekipa svetovno znane produkcije na ledu Holiday on Ice. MMC se je pogovarjal z drsalcema Jodi in Robom ter menedžerjem Erikom Gravendeelom.

Družabno Foto in video: Mističnost na ledu se predstavi

02.12.2009

Piruete, dvojni aksli, trojni tolupi, spektakularni dvigi ... Del drsalne zasedbe Holiday on Ice se je mudil v prestolnici in predstavil delček tega, kar pripravljajo za januarski gala spektakel na le ...

Stran 98 od 104
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov