Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Klavdija Kopina

Glasba Omar napoveduje "ploščo za žur"

13.08.2010

"Na plošči ne bo nikakršnega teženja, samo prijetne, pozitivne melodije s hitrimi ritmi in močnimi kitarami," opisuje svoj novi samostojni izdelek (ki je še v nastajanju) Omar Naber.

Glasba Slovenski ambasador balkanskih ritmov odhaja na evropske odre

12.08.2010

Magnifico nadaljuje svoj pohod zunaj naše majhne podalpske dežele. Njegova plošča Magnification, ki je že izšla v Sloveniji, je 30. julija prišla na svetovne trge.

Glasba "Ej, Gossip so rekli, da lahko igrate eno uro"

08.08.2010

Tudi Slovenija jo ima - skupino, ki prisega na avtentičen, oster, a hkrati melodičen kitarski alternative rock. "To je povsem stvar kreativnega navdiha," trdi pevec skupine Adam.

Glasba Izklopili so jim elektriko, a ne da se jih utišati

07.08.2010

Tragični junaki koncerta Killersov v Stožicah, Eskobars, zatrjujejo, da jim lanskoletna medijska reklama ne pomeni nič, saj ljudje s tem niso spoznali njihove glasbe.

Glasba 20-letna Big Foot Mama: "Samo, da je žur!"

04.08.2010

Kakšne so koncertne zahteve skupine, ki je že dvajset let na sceni? "To pa so zahteve. Koliko listov? Pet listov? En list?," se je pred MMC-jevo kamero šalil kitarist Big Foot Mame Daniel Gregorič.

Glasba Foto: Schengenfest zadnji dan zasijal kot belokranjsko sonce

02.08.2010

Mlajši, a po imenih nastopajočih veliko bogatejši kot njegov najbližji sosed Rock Otočec, Schengenfest, je po treh dneh zabave ob Kolpi ugasnil še zadnje električne napajalnike.

Glasba Foto: Drugi obraz Schengenfesta

01.08.2010

Festival zvoka, sonca in zabave je drugi dan upravičil svoje ime. Šibki sončni žarki so prodrli skozi oblake in posvetili po reki Kolpi, kar je privabilo večtisočglavo množico na prizorišče le strelja ...

Glasba Foto: Schengen se je kopal v dežju

31.07.2010

Tridnevni festival zvoka, sonca in zabave ob reki Kolpi, približno 500 metrov od državne meje, prvi dan ni v celoti upravičil svojega slovesa. Bila je glasba, bila je zabava, a bil je tudi dež.

Družabno Foto: "Najstniški" Trnfest odprli devet let starejši Demolition Group

28.07.2010

"Počasi prihaja v zrela leta. Ne vem pa, ali bo kdaj popolnoma odrasel. Mislim, da bo še vedno mali dečko," je 19. izvedbo festivala Trnfest za MMC komentiral predsednik KUD-a Franceta Prešerna Vito R ...

Družabno Ponesel jih je do Filipinov, zdaj preko njega iščejo nadarjene oboževalce

21.07.2010

Dan D niso posneli videospota za Moj problem z raperjem Edom Majko, kot so se razpisali nekateri hrvaški mediji. Kot so potrdili za MMC, še vedno poteka razpis za izbor najboljšega videospota.

Glasba Prvinsko veselje do igranja pretehta vse

21.07.2010

Skupina, ki trdi, da ne bo nikoli več posnela albuma ali odigrala koncerta, če jim vse to ne bo po volji, ima pred sabo nove cilje in čez sedem dni bodo člani Demoliton Group odprli Trnfest.

Glasba Kill Kenny: Bend naredi ime in ne ime benda

19.07.2010

Kill Kenny. Vam to ime kaj pove? Če ste ljubitelj animirane serije South park, je odgovor preprost. Poznavalci slovenske glasbene scene pa ob omembi dobijo popolnoma drugo asociacijo.

Stran 93 od 104
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov