Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Klavdija Kopina

Družabno Borut Marolt: "Jaz nisem Primož Habič!"

16.07.2010

"Jaz sem nov tukaj. Ampak drugi člani so isti. Zdaj Niet niso več isti zaradi mene. Pač jaz nisem Primož Habič. Primož Habič je 1991 žal umrl. Verjeli ali ne, jaz bi raje videl, da bi on bil še živ," ...

Glasba Video: Večno mladi in retro Jinxi ujeti v viharnem obdobju

16.07.2010

Uspeli, se razšli, se reinkarnirali in zdaj napovedujejo nov album s skladbo, v kateri si želijo, da bi se ljubili bolj racionalno. "To je ta šala, ker vsi vemo, da kadar je bil nekdo zaljubljen, niko ...

Glasba Noctiferia preživlja dopust na koncertnih odrih

14.07.2010

"Jaz grem na Metalcamp in odšpilam te Rock Otočce, različne žure. To je v bistvu moj dopust," je o poletnih načrtih skupine Noctiferia spregovoril pevec skupine Gianni Popovski.

Družabno Po tednu dni počitnic prišla manjša postmetalska depresija

13.07.2010

Okoli 10.000 obiskovalcev v temnih oblačilih, 94 metalskih skupin, sedem dni na sončni strani Alp in manjša postmetalska depresija. V nedeljo se je namreč končal že sedmi festival Metalcamp.

Glasba Indie "otroci", ki si želijo nastopati pred več kot tremi oboževalci

13.07.2010

Garažna živahnost, ki jo je trio prinesel na sceno, že nekaj časa odmeva po domačih festivalskih odrih. Mi smo se pogovarjali z ustanovnima članoma skupine Katjo in Juretom.

Glasba Foto: Blato, mladost in dobri stari rock (ne v tem vrstnem redu)

04.07.2010

Lahko pride finska metalska kraljica Tarja, lahko bi nastopil sam Bob Dylan, ampak jaso ob reki Krki zdramita le dve stvari: mala blatna oaza in stari (jugonostalgični) rock.

Glasba Foto: Tarja popeljala 16. Rock Otočec v novo jutro

03.07.2010

Najstarejši rockfestival na naših tleh je že 16. odstranil svoje zapornice. Idilična jasa ob reki Krki se je prvi večer spremenila v pravi raj za ljubitelje skaja, punka, rocka in metala.

Družabno Foto in video: Sedem žensk, en poročen moški in Vid Valič

25.06.2010

Devet nabrušenih jezikov, ki jih ob bolj ali manj naštudiranih nastopih ne zmoti niti vpitje mladine na drugi strani zidov Križank, je včeraj za vse humorja lačne priredilo pravi tečaj stand upa.

Glasba Foto in video: Večer, nabit z "eroičnima" tenorjema in baritonom

19.06.2010

Priredbe, ob katerih so izvirniki slišati kot poceni kopije (kar seveda niso), in nastop, na katerem ti zvezde večera izpolnijo glasbeno željo ob rojstnem dnevu. Križanke so gostile Eroiko.

Glasba Tide: Po slovenskem Lentu srbski Exit

24.06.2010

Obiskovalce letošnjega Exita bodo letos kot uvod v večerna dogajanja med drugim ogrevali še eni slovenski predstavniki - člani skupine Tide.

Glasba Elvis Jackson se veselijo Exita in srečanja s Faith No More

17.06.2010

Faith No More, Pendulum Live in The Chemical Brothers - to so imena, ki letos vabijo ljubitelje festivala Exit v Novi Sad. Tam bodo tudi Slovenci. Na glavnem odru se bodo prvič predstavili Elvis Jacks ...

Moda "Oblačila slovenskih oblikovalcev bi bilo treba bolj izpostavljati"

18.06.2010

"Bojimo se sprememb in moda se v današnjem času hitro spreminja," gleda na stanje v modni industriji pri nas Katja Magister - po mnenju Almire Sadar eden izmed mnogih upov slovenskega modnega oblikova ...

Stran 94 od 104
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov