Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tanja Kozorog Blatnik

Družabno Video: Traktor polka ali Atomiki sledijo tematiki "preprostega človeka"

24.02.2011

"Atomik Harmonik ostajamo zvesti svoji glasbi. Tudi če se drugi spreminjajo, mi se ne, mi sledimo tistemu, s čimer smo začeli," je ob izidu novega singla med drugim povedal Jani Pavec.

Gospodarstvo Hypo banka: Tuji varnostniki na slovenskih tleh

10.02.2011

Inšpektorat je uvedel nadzor nad varovanjem v slovenski podružnici banke Hypo Alpe Adria. Domnevne nepravilnosti so zmotile tudi zbornico za razvoj zasebnega varovanja.

Družabno Mario: Nagrade gor ali dol, treba je veliko delati

09.02.2011

Med letošnjimi nominiranci za viktorja popularnosti je tudi Mario Galunič, ki je v pogovoru za MMC priznal, da omenjenim nagradam ne posveča veliko pozornosti.

Zdravje Rak - diagnoza te bolezni ni znak bližajoče se smrti

04.02.2011

Vsako leto zboli za rakom približno 10.000 Slovencev, umre jih okoli 6.000. Predsednica zveze društev za boj proti raku opominja, da se je temu z zdravim načinom življenja mogoče izogniti.

Družabno Foto: Legendarnega kamermana v pokoj pospremil tudi Kučan

28.01.2011

Po 40 letih in 40 dneh dela na RTV Slovenija je legendarni snemalec Alojz Zlodi - Asker s sodelavci nazdravil svoji zasluženi upokojitvi.

Slovenija Odzivi na predlog Zaresa: S spremembami ustave ni pametno hiteti

14.01.2011

Predstavniki poslanskih skupin so do Zaresovega predloga o spremembi ustave previdni. Večina poudarja, da se je sprememb treba lotiti počasi in premišljeno.

Slovenija Semolič: Vladajoča večina se je očitno ustrašila ljudi

12.01.2011

Dušan Rebolj zaradi odločitve poslancev za ustavno presojo referendumske pobude o pokojninski reformi Boruta Pahorja poziva k odstopu. Sindikati medtem nadaljujejo zbiranje podpisov.

Znani Leto 2010: Ko se modra kri poroči/zaroči ...

31.12.2010

Leto 2010 je bilo za člane evropskih kraljevih družin tudi leto usodnih korakov in težko pričakovanih odločitev - pred oltar je stopila švedska princesa Victoria, zaroko je razglasil britanski princ W ...

Gospodarstvo Leto 2010: Za delavce leto boja za preživetje

27.12.2010

Iztekajoče se leto je bilo tudi v znamenju delavcev in njihovega boja za vsaj minimalno plačilo za opravljeno delo. Dokler ni zmanjkalo še tega. Brez zaposlitve so ostali v Preventu, Vegradu in še kje ...

Slovenija Golobič: Novi zakon odpravlja vse škodljive Grimsove rešitve

26.11.2010

"Pet let nazaj je zakon pisala ena roka, Grimsova roka, strokovne in zainteresirane javnosti ter opozicije se ni poslušalo, prvič pa je bil objavljen 1. aprila," razliko med zakonoma o RTV-ju vidi Gre ...

Okolje Foto: Vse se je odelo v belo

26.11.2010

Prvo močnejše sneženje je znova povzročilo težave v prometu. Daljši zastoji in zgoščen promet so preglavice povzročali na primorski avtocesti. Razmere so se že umirile. Zastojev ni več.

Znani Katini starši bodo odšteli 10 milijonov funtov

25.11.2010

Čeprav je do poroke princa Williama in njegove Kate še pol leta, Otočani že ugibajo o skoraj vsem. Najbolj vroča je debata o naslovu, ki ga bosta dobila s poroko.

Stran 32 od 40
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov