Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tanja Kozorog Blatnik

Gospodarstvo Prevent: Prvi korak so paketi s hrano. Da ljudje ne bodo lačni.

30.07.2010

Prevent gre v stečaj, na cesto pa okoli 1.300 ljudi. Sindikat se je že povezal z Rdečim križem in Karitas, da bi ljudem omogočili vsaj osnovno - hrano, pravi predstavnik sindikata.

Gospodarstvo Surs: Nova stanovanja se počasi dražijo

29.07.2010

V drugem četrtletju so se cene novozgrajenih stanovanj v primerjavi s prejšnjim četrtletjem zvišale za 1,6 odstotka, ugotavlja statistični urad. Promet ostaja nizek.

Slovenija RTV: Filli in Guzej bosta znova predajala posle

23.07.2010

Višje sodišče je razveljavilo odredbo, na podlagi katere je Guzej znova prevzel funkcijo generalnega direktorja RTV SLO. Filli: Vesel sem, da bomo začeli delati. Guzej: Zadeva je vprašljiva.

Gospodarstvo Tajnikar: Banke so se odločile prav, Stožice je treba končati

24.07.2010

Da je konzorcij bank odobril 115-milijonsko posojilo Grepu za dokončanje Stožic, je smiselno, meni ekonomist Maks Tajnikar, saj je banka že zdaj vpletena v ta projekt.

Znani Britney je dobra mama (pa čeprav hodi gola po hiši)

20.07.2010

Britney Spears si lahko oddahne - socialno skrbstvo je ugotovilo, da so obtožbe njenega nekdanjega zaposlenega o zanemarjanju obeh otrok neutemeljene.

Slovenija Pijani vozniki po novem tudi na zdravljenje?

19.07.2010

Pripravlja se reforma zakonov o cestnem prometu - enega bodo nadomestili štirje zakoni, med novostmi pa je ostrejša obravnava voznikov, ki vozijo pod vplivom alkohola.

Prevozna sredstva Splet na letalu? Predrago in nesmiselno.

18.07.2010

Popotniki, ki so sicer vajeni uporabe spleta na trdnih tleh, so precej manj naklonjeni temu, da bi plačevali brezžično medmrežje, ko so nekaj tisoč metrov v zraku, kažejo analize.

Okolje Nevihte nekoliko ohladile ozračje, hujših neurij (še) ni bilo

17.07.2010

Prve nevihte so že dosegle jug in zahod države, glavnina pa naj bi državo prešla ponoči. Vremenoslovci opozarjajo na možnost neurij s točo.

Gospodarstvo "Radićeva si bo najprej morala izboriti prostor"

15.07.2010

Darja Radić bo najverjetneje v petek postala nova gospodarska ministrica, a njeno delo ne bo lahko, saj se bo morala "spopasti z Lahovnikovo senco", meni ekonomist Igor Masten.

Slovenija Pahor: Radićeva je praktičen in vizionarski človek

12.07.2010

Premier Borut Pahor bo za novo ministrico za gospodarstvo predlagal Darjo Radić. Upa, da bo v državnem zboru potrjena še ta teden, saj bo tako lahko že v ponedeljek začela delati.

Slovenija Joras upe polaga v dogovor med Pahorjem in Kosorjevo

09.07.2010

Joško Joras, ki je sporne robnike na poti do svoje hiše nameraval odstraniti že junija, nato pa odstranjevanje prestavil na danes, se je odločil, da bo počakal še do torka, je povedal za MMC.

Evropa Tivat - nekoč vojaško oporišče, kmalu novi Monako

09.07.2010

Nekoč so tam pristajale vojaške ladje, kmalu pa bo ta delček Jadrana poln razkošnih jaht, mestece pa bodo preplavljali bogati in radodarni turisti - Tivat bo novi Monako.

Stran 35 od 40
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov