Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tanja Mojzer

Zakaj? Zato! Zakaj dežuje?

31.03.2022

Ste se kdaj vprašali, kako je sploh možno, da dežuje? Kaj se takrat dogaja v oblakih?

Moje telo Zakaj se slinimo?

31.03.2022

Ste opazili, da imamo včasih v ustih preveč sline? Ali pa se zbudimo in na odeji opazimo moker oblaček sline, ki je nastal med spanjem.

14. izvedba Letošnji Kulturni bazar odprl vprašanja o vplivu kulture na posameznika

31.03.2022

14. Kulturni bazar, ki vsako leto poteka v Cankarjevem domu, se je letos osredinjal na tematiko Kultura in umetnost/blagostanje družbe in posameznika. Na njem se je s svojimi vsebinami za otroke in mlade predstavila tudi naša medijska hiša.

Moje telo Skrivnosti o klitorisu

30.03.2022

Klitoris ima vsaka ženska, oziroma oseba ženskega spola, saj to ni nekaj, kar bi nastalo tekom življenja, ampak je del človeškega ženskega telesa (del ženskih spolovil). Služi užitku v življenju spolnosti ženske.

Živali Ovca

30.03.2022

Po čem je ovca najbolj prepoznavna? Po svojem oddajanju glasov beeeeeeee? Ali po volnenem kožuščku? Ali morda po ovćjem mleku, ki je drugačnega okusa kot kravje?

Moje telo Med je zelo zdrav

24.11.2022

Med je izjemno zdravilen in nam pomaga ohranjati zdrav imunski sistem. Morda niste vedeli tudi tega, da ima zelo protimikrobne učinke in če je dovolj čist in ne predelan ter nerazredčen, se ga lahko nanaša tudi na rane. Tako se koža hitreje opomore.

Moje telo Popoldanski počitek je koristen

21.09.2023

Veliko ljudi, predvsem pa otroci in tudi starejši, po kosilu ležejo k počitku. Ta počitek lahko vključuje pravo spanje za nekaj minut ali ur, lahko je pa le poležavanje na kavču, postelji ali kakšnem drugem udobnem stolu oziroma naslonjalu.

Rastline Mandarina, sestrica od pomaranče

28.03.2022

Mandarina je sadje, na pogled izgleda kot oranžna žogica. Za razlko od pomaranče pa se lažje olupi. Je polna vitaminov in je zelo sočna.

Moje telo Slaba volja

27.03.2022

Včasih se zgodi, da ne dobimo tega, kar želimo in takrat postanemo slabe volje. Lahko smo jezni, žalostni, besni, hudo nam je. Kaj se takrat dogaja z nami?

Živali Ptiči : Orel, kako velika krila imaš!

26.03.2022

Če vidite na nebu, predvsem v planinah, ogromnega ptiča z resnično velikimi krili, ste lahko skoraj zagotovo prepričani, da je to orel. Ima tudi precej velik kljun.

Rastline Kaj pa regrat?

25.03.2022

Zagotovo poznate regrat, kajne? Velikokrat ga lahko vidimo ob različnih poteh, saj je zelo trdoživ in zraste tudi tam, kjer ej zemlje zelo malo. Najbolj zanimivi so pa njegovi cvetovi - najprej rumeni, nato pa se spremenijo v bele okrogle kepice.

Moje telo Zakaj kihamo?

24.03.2022

Aaaaačih! Zagotovo spada kihanje med vsakodnevne stvari, ki se nam dogajajo, kajne? Tudi, če nismo prehlajeni, se lahko zgodi, da zjutraj ali čez dan kihnemo.

Stran 98 od 128
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov