Razstava predstavlja družbeno angažirano, prostorsko in konceptualno raziskovanje Lare Papov v izbranem mediju. Umetnica v svojih delih in domišljenih galerijskih postavitvah pogosto, kot sama pravi, obravnava "vmesni prostor in njegovo spremenljivo materializacijo, ki se pojavlja znotraj procesov sprememb iz vsakodnevnega življenja", kar opredeljuje tudi poimenovanje pričujoče razstave, so zapisali v Obalnih galerijah Piran.

To je prav tako glavna tema njene prve samostojne razstave na Primorskem, ki je nagrada za najboljše delo mladega avtorja, starega do 35 let. Nagrado je umetnici podelila mednarodna strokovna žirija 55. mednarodnega slikarskega ex-tempora Piran, ki je izbrala njeno sliko Best Content z obrazložitvijo: "Delo odlikuje zanimiva konceptualna naravnanost, v kateri združi banalni ready made s podobo morja, s sladko vsebino vred, v repetitivno podobo. Morska veduta je tako posodobljena, povezana z množično potrošnjo in znova aktualna."

Lara Papov je študirala na Akademiji za vizualne umetnosti A.V.A. v Ljubljani. V svojih delih pogosto obravnava vmesni prostor in njegovo materializacijo, ki se pojavlja znotraj procesov sprememb iz vsakdanjih situacij, kar je tudi glavna tema intermedijske postavitve v piranski galeriji. Imela je več samostojnih razstav in sodelovala na skupinskih razstavah tudi v tujini. Živi in ustvarja v Kranju in Ljubljani.