Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleksandra K. Kovač

Slovenija "Če ni miru med religijami, ni miru v svetu"

31.10.2009

Biti tu za človeka. V bistvu je to tisto, kar bi vsaka Cerkev, ki se sklicuje na Kristusa, morala biti, je za MMC povedala evangeličanska duhovnica Violeta Vladimira Mesarič.

Novice uporabnikov Zaključena obnova šole v Starem trgu pri Ložu

15.10.2009

Z prvim septembrom so se prenovljenih prostorov prav gotovo najbolj razveselili starši in otroci, ki obiskujejo vrtec v Starem trgu pri Ložu. Vrednost investicije obnove vrtca Polhek, kakor se imenuje ...

Slovenija Video: "Sindikati razumejo krizo, popravkov pa si ne želijo"

13.10.2009

Na področju politike plač je veliko napak, a ima vlada zaradi zaveze prejšnje, da popravke uskladi z večino sindikatov javnega sektorja precej zvezane roke, je dejala Irma Pavlinič Krebs.

Gospodarstvo Mura: 588 delavcev že z odpovedmi v rokah

06.10.2009

Na murskosoboški center za socialno delo se je po denarno pomoč obrnilo že 1.350 Murinih delavcev, je za MMC povedala direktorica centra Nataša Meolic. Delovno odpoved jih je že dobilo 588.

Slovenija Preveč vprašanj, ki ne spadajo na referendum

02.10.2009

Predmet večine izvedenih in napovedanih referendumov pogosto niso vprašanja, o katerih bi volivci želeli odločati, ampak gre bolj za politično prerivanje strank, je za MMC dejal Igor Kaučič.

Slovenija Najprej k babici, šele nato h ginekologu?

29.09.2009

Vsaka peta Slovenka je brez svojega ginekologa, povečanja njihovega števila pa po besedah ministrstva za zdravje ni pričakovati. Bi jih lahko razbremenile babice?

Slovenija Upokojenci "v napad" na Vzajemno

27.09.2009

Da najmočnejši ne pohodijo vedno šibkejših, bo, kot se z di, dokazala oktobrska skupščina Vzajemne. ZDUS, ki ima pooblastila zavarovancev, bo, kot kaže, zamenjal nadzornike.

Zdravje Ob pandemski prihaja tudi sezonska gripa

24.09.2009

Medtem ko na cepivo proti novi, pandemski gripi še čakamo, pa se je cepljenje proti sezonski gripi že začelo. Odmerek cepiva stane 7 ali 12 evrov.

Slovenija Erjavec za MMC: Denar lahko poiščemo tudi drugje

22.09.2009

Možnosti so sledeče: obdavčenje bogatih, zviševanje prispevne stopnje ali zviševanje DDV-ja. Za zamrznitev pokojnin torej ni razlogov, je dejal Karl Erjavec.

Slovenija Ministrstva sledijo načelu dveh odstotkov?

15.09.2009

Ministrstvo za notranje zadeve bo odpuščalo le v "skrajni različici", še prej pa bo 60 presežnih delavcev skušalo prerazporediti ali pa jim poiskati druge službe v javni upravi.

Slovenija V večini držav EU-ja upokojitev v 65. letu

15.09.2009

Pokojninska reforma, o kateri v tem trenutku zagotovo vemo le, da zagotovo bo, v javnosti dviga veliko prahu. MMC je preveril, pri kateri starosti se upokojujejo Evropejci.

Znanost in tehnologija Bo kiberkriminal ogrozil nevtralnost spleta?

13.09.2009

Kriminalci so že zdavnaj "odkrili" splet, pri čemer jim uporabniki navajeni vpisovanja gesel, "pinov" in osebnih podatkov na vsakem koraku dejanja mnogokrat olajšujemo.

Stran 32 od 34
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov