Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleksandra K. Kovač

Zdravje Nov sestanek vlade in Fidesa, a star izid: rešitve še ni

07.09.2010

Predstavniki Fidesa in vlade so teden dni po umiku zdravniških soglasij spet sedli za pogajalsko mizo, srečanje pa rezultatov tudi tokrat ni prineslo.

Zdravje Bodo slovenske bolnike reševali v tujini?

07.09.2010

ZZZS je letos prvič povrnil stroške zdravljenja v tujini bolniku, ki je pravico uveljavljal zaradi nerazumno dolge čakalne dobe. Povečanja zahtev zaradi zapletov v zdravstvu za zdaj še niso zaznali.

Slovenija Športni park Stožice: ne enega, zgradili bi lahko dva stadiona

06.09.2010

Mestna občina Ljubljana bo zaradi dodatnih del in višjih stroškov gradnje Grepu plačala za skoraj en stadion več. 9,4 milijona bo vzela iz sredstev razpisa ministrstva za šolstvo.

Lokalne volitve 2010 "Kangler sodelovanje razume kot prikimavanje"

29.08.2010

Če pogledamo Kanglerjev mandat, se govori predvsem o nekih zgradbah, zelo malo pa o stvareh, ki se jih ne vidi, kot sta vodovod in kanalizacija, opozarja kandidat za mariborskega župana Bojan Horvat.

Slovenija "Ni pomembno, ali Cerkev prizna prikazovanje, ampak, kaj tam doživljajo ljudje"

15.08.2010

Marijino vnebovzetje je praznik upanja, saj "ne živimo za to življenje tukaj, ampak za prihodnje, večno življenje," je za MMC pojasnila sestra Romana Kocijančič iz reda frančiškank Marijinih misijonar ...

Slovenija Humanitarna pomoč: S paketom hrane je treba zdržati tri mesece

06.08.2010

Delavce Preventa je stečaj družbe pahnil v hudo stisko, saj mnogi zaradi neizplačanih plač nimajo niti sredstev za nakup najosnovnejših potrebščin in živil. Na pomoč sta priskočila Rdeči križ in Karit ...

Slovenija Pokojninska reforma: 65-letni zidar na gradbenem odru?

06.08.2010

Vlada se je odločila, da bodo v tej državi delali stari, iztrošeni ljudje, mladi pa bodo 'viseli' na zavodih za zaposlovanje, so se na nov predlog pokojninskega zakona odzvali v ZSSS-ju.

Zdravje "Na pogajanja pripravljeni v času, ko je vlada na dopustu"

05.08.2010

Ni korektno, da Fides načelno možnost pogajanj sprejema v času, ko je vlada na dopustu in njen "molk" nato razlaga kot nepripravljenost na pogajanja, so dejali na ministrstvu za zdravje.

Slovenija Izredna denarna pomoč še ta mesec, nadomestila septembra

04.08.2010

Stečaj Preventa Globala, matične družbe skupine Prevent, bo na cesto pahnil vsaj 1.260 delavcev. Ogrožena so tudi delovna mesta v hčerinskih družbah, ki so s stečajem postala del stečajne mase.

Gospodarstvo "Ne gre (le) za elektriko, na preizkušnji je pravna država"

21.07.2010

Zmaga elektrodistributerjev bi bila nevaren precedens za popoln razpad zakonodajnega okvirja in nihče ne bi več mogel preprečiti, da ne bi druga podjetja naredila popolnoma enako, opozarja Rado Pezdir ...

Gospodarstvo Kopač in Rotnik se pogovarjata prek pisem Pahorju

20.07.2010

Nemogoče je primerjati izhodiščno ceno neizbranega ponudnika z izhodiščno ceno 798 milijonov evrov tehnološko ustrezne opreme; razliko 230 milijonov v ponudbi za gradnjo TEŠ 6 pojasnjuje Uroš Rotnik, ...

Okolje Vročo soboto bodo ohladili nevihte s točo in nalivi z vetrom

16.07.2010

Sobota bo čez dan še vroča, v noči na nedeljo pa bo Slovenijo prešla hladna fronta. Vremenoslovci opozarjajo na možnost močnejših neviht in neurij s točo.

Stran 26 od 34
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov