Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleksandra K. Kovač

Slovenija Bo leto 2010 res prelomno?

29.12.2009

Čaka nas prelomno leto, bližajo se stvari, ki bodo sprožile napetosti, kar lahko prinese dobre odločitve, je v enem od intervjujev skrivnostno napovedal premier Borut Pahor.

Slovenija Slovenija 2009: Kaj je odmevalo? 2. del

30.12.2009

"To je bila napaka" in "Izbral sem težjo pot." Izjavi Gregorja Golobiča, ki so ga novinarji ujeli pri laži. Afera, ki je zaznamovali drugo četrtletje leta 2009.

Slovenija "V javnih šolah nimajo verski simboli kaj početi"

27.12.2009

"Stvar je jasna. Ustavno sodišče je odločilo, da verski pouk ne sodi v javne šole. Urad za verske skupnosti drugačnega stališča ne more in noče imeti,"

Slovenija Tožilstvo: Dokazi v primeru Čista lopata so zakoniti

21.12.2009

Ključni dokaz v aferi Čista lopata naj bi bil pod vprašajem, saj naj bi bilo prisluškovanje Zidarju nezakonito. Tožilstvo za MMC: dokazi so pridobljeni zakonito.

Slovenija SDS in SLS: Skupaj proti Türku, narazen pri pomladi

18.12.2009

Predlog ustavne obtožbe bo vložen, takoj ko bo pripravljen, so za MMC povedali v SDS-u. Potem ko se je njihovi pobudi pridružil še SLS, ima SDS namreč dovolj poslancev, da namero izvede.

Slovenija Kaj žuli verske skupnosti v Sloveniji?

17.12.2009

Verski pouk v šolah, vojaške škofije, mednarodni sporazumi z Vatikanom, sredstva za gradnjo džamije. Med vlado in verskimi skupnostmi je kar nekaj odprtih vprašanj.

Črna kronika "Ne moreš nekoga tepst', nato pa se prosto sprehajat' po državi"

25.11.2009

Trije mladeniči, ki jim sodijo zaradi napada na gejevskega aktivista Mitjo Blažiča, so se napadenemu na sodišču opravičili. Blažič je opravičilo sprejel, a le, ker se mu to zdi civilizacijsko primerno ...

Slovenija Korupcija: Javna sredstva in klientelizem

17.11.2009

Slovenija se je po indeksu zaznave korupcije organizacije Transparency International uvrstila na 27. mesto. Najmanj korupcije je zaznati na Novi Zelandiji, največ pa v Somaliji.

Gospodarstvo Južni tok ne bo dovolj, Slovenija išče tudi alternativne vire?

16.11.2009

Slovenska popolna odvisnost od tekočih in plinastih goriv se je pokazala ob lanski krizi, ko je Rusija zaradi spora z Ukrajino "zaprla" pipico. Sta torej Pahor in Türk na nedavnih obiskih iskala nove ...

Slovenija Uran: Osnovno načelo je načelo pravičnosti

03.11.2009

Odgovor Slovenske škofovske konference je zelo jasen. Osnovno načelo, ki ga zagovarja tudi papež Benedikt XVI., je načelo pravičnosti, je za MMC dejal ljubljanski naškof in metropolit Alojz Uran.

Slovenija Za parkirnino (končno) prisloni kartico

07.11.2009

Nekateri ljubljanski parkomati so te dni dobili dodatek. Napravo za odčitavanje kartice urbana, s katero bo mogoče plačevati tudi parkirnino.

Gospodarstvo Vozi me vlak v daljave ... stoje in z zamudo

03.11.2009

Varnost, točnost, prijaznost in udobnost na eni strani ter prenapolnjeni vagoni in zamude na drugi strani. Kako potapljanje Slovenskih železnic vpliva na potnike?

Stran 31 od 34
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov