Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Olimpijske igre, prenosi in posnetki iz Pariza

Avtorji Aleksandra K. Kovač

Gospodarstvo (Ne)zaposlenost: prihajajo diplomanti in absolventi

03.09.2009

Čeprav je brezposelnost avgusta upadla, razloga za optimizem ni, saj je šlo za sezonski vpliv, poroča Surs. Jeseni se tako pričakuje vsaj 10 tisoč brezposelnih ljudi več.

Slovenija Foto in video: Kuža Pazi, koruza, moka in fazani

01.09.2009

Nezgrešljivost prvega šolskega dne sta tudi letos zaznamovala kopica otrok in mladostnikov, opremljenih s šolskimi torbami, in prometni infarkt v večjih mestih.

Gospodarstvo "Obdavčitev nepremičnin ne bo čudežni vir prihodkov"

28.08.2009

Pričakovanje, da bi nov davek na nepremičnine prinesel večji donos v državno blagajno, ni realno, je za MMC povedal ekonomist Tine Stanovnik.

Gospodarstvo Banke: Preveč omejitev v jamstveni shemi

21.08.2009

Banke so po dveh dražbah v okviru izvajanja zakona o jamstveni shemi odobrile 132,7 milijona evrov posojil, kar je veliko manj od ocene ministrstva, ki je pričakovalo precej višjo številko.

Slovenija Po kredit tudi tisti, ki jih do zdaj niso mogli najeti

21.08.2009

Po polomu prvih dveh dražb v okviru jamstvene sheme javnost čaka na dražbo, ki naj bi do posojil pomagala sloju prebivalstva, ki do njih sicer ne bi mogel.

Gospodarstvo Koliko elektrike porabim in komu naj jo plačujem?

16.08.2009

Večerja ob svečah? Romantično. Ročno pomivanje posode? Bi še šlo. Življenje brez hladilnika in pranje na roke? Nikakor. Električna energija poganja naša življenja.

Gospodarstvo Turisti pridejo, jedo in natočijo pa drugje

13.08.2009

Stalne podražitve goriva zaradi dviga trošarin se že poznajo Petrolu. Na obmejnih bencinskih servisih je prodaja dizla padla tudi do 40 odstotkov, predvsem na račun tujih avtoprevoznikov.

Okolje Voda: imeti jo ni razlog za brezskrbno ravnanje z njo

06.08.2009

Slovenija je po vodnih virih med najbogatejšimi državami v Evropi, kar pa ne sme biti razlog za potratno ravnanje ob njeni uporabi. Vsak Slovenec namreč v poprečju porabi 146 litrov vode na dan.

Slovenija Študentsko delo nuja ali zlo?

29.07.2009

Študentsko delo študentom omogoča nemoteno nadaljevanje študija, so se na izjavo ministra Gasparija, da je študentsko delo napaka na trgu dela, odzvali v ŠOS-u.

Slovenija Študiran ali ne - poslanec naj bo

28.07.2009

Marinič, Bezjak in Kontič. Kazanje indeksov in diplom bo kot kaže zaznamovalo čas parlamentarnih počitnic, zato je tudi MMC pobrskal po podatkih o izobrazbi poslancev.

Gospodarstvo Šrot poplačal del dolga?

17.07.2009

Družba Atka-Prima, ki je v lasti Boška Šrota in njegove žene Anice, naj bi poplačala 2,5 milijona evrov dolga NLB-ju. Rok za poplačilo poteče danes.

Slovenija Goli otok: Mešanica gestapovskih in sovjetskih metod

09.07.2009

To je bilo prvo taborišče kjer so bili uporabljeni skrajna fizična prisila in skrajni psihološki pritiski, zato da bi zapornika moralno zlomili, se spominja zapornik na Golem otoku.

Stran 33 od 34
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov