Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleksandra K. Kovač

Slovenija Kako dolgo se bo Križanič oklepal Draga Isajloviča?

17.03.2010

Premier Borut Pahor ministru Francu Križaniču ne bo več predlagal, naj odslovi svetovalca Draga Isajloviča. To zdaj od njega pričakuje.

Slovenija Vlada skoraj neomajna: Študentsko delo omejeno

12.03.2010

Študenti bodo lahko delali 728 ur, za najmanj 3,5 evra in največ 8 evrov bruto na uro, piše v vladnem predlogu sprememb zakona o malem delu. Študentje so proti.

Slovenija Resolucija ni zakon. Ministrstva se nanjo (še) požvižgajo?

28.02.2010

Vlada sistematično krši resolucijo, s katero jo je državni zbor med drugim zavezal k spoštovanju minimalnih rokov za posvetovanje z javnostjo pri pripravi predpisov in zakonskih aktov.

Slovenija "Janez D. bi znal ljudi nagovoriti s človeškim obrazom"

23.02.2010

Minevata dve leti, odkar se je poslovil nekdanji predsednik države Janez Drnovšek, ki se je javnosti, predvsem zadnja leta življenja v spomin zapisal tudi kot nenavadni, trmasti in barviti presednik.

Gospodarstvo Postojnska jama: Kaj je in kaj ni na prodaj

19.02.2010

Postojnska jama in Predjamski grad nista na prodaj, saj sta v lasti države. Na prodaj je družba, ki ji je država podelila koncesijo za njuno upravljanje. "Na prodaj" je koncesija.

Gospodarstvo Nepremičninski trg kaže prve znake okrevanja

15.02.2010

Trg stanovanjskih nepremičnin kaže prve znake okrevanja. V zadnjem četrtletju leta 2009 je namreč število transakcij naraslo za 22 odstotkov, ustavilo pa se je tudi padanje cen.

Gospodarstvo NLB: Kriza in LHB Frankfurt krivi za 82 milijonov izgube

11.02.2010

Nova Ljubljanska banka je lani ustvarila 21,4 milijona evrov izgube, skupina NLB pa 82 milijonov evrov izgube. Vodstvo razlog vidi v finančni krizi in negativnih vplivih frankfurtske podružnice.

Znanost in tehnologija Digitalna televizija: Ne hitite in ne nasedajte

05.02.2010

Ne hitite z nakupom novega TV-sprejemnika, je sporočilo ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo v obdobju prehoda na digitalno televizijo, ki se bo končalo z decembrom.

Okolje Potres: Tresla bi se gora, rodila bi se panika?

31.01.2010

Rušilni potres v Ljubljani: 850 mrtvih in 16.500 ranjenih. Takšen naj bi bil, ob upoštevanju vseh dejavnikov, učinek morebitnega rušilnega potresa na ljubljanskem območju.

Slovenija Pahor: Z dvigom minimalne plače ohranili delo kot vrednoto

28.01.2010

Vlada je sprejela predlog zakona o minimalni plači, s katerim se ta zvišuje s 460 na 562 evrov neto. Dušan Semolič: V vladi je vendarle prevladal razum, to je uspeh sindikatov.

Slovenija Janša o Erjavcu: Drugorazrednih tem ne bom komentiral

08.01.2010

SDS je predlagal tretji sveženj protikriznih ukrepov. Kriza je za predsednika SDS-a pomembnejša od zadeve Erjavec, zato Janša postopka njegove razrešitve ni želel komentirati.

Slovenija Konec ovir za slovenski FBI?

03.01.2010

Po napovedih o ustanovitvi slovenskega FBI-ja, Nacionalnega preiskovalnega urada, in očitkih, da zanj ni pravne podlage, je ministrstvo pohitelo in pripravilo predlog dopolnitve zakona o policiji.

Stran 30 od 34
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov