Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleksandra K. Kovač

Slovenija "Ne Hotiza, prva sporna točka je Murska šuma"

02.06.2010

Namesto da bi se ukvarjali z argumenti in dokazi, se mi ukvarjamo sami s seboj in notranjepolitične spore zrcalimo v referendum o tako pomembnem vprašanju, je dejal Darko Krajnc.

Slovenija Vlačič: Hrvaška se še predobro zaveda, kaj je podpisala

28.05.2010

Opozicija niza novo in novo meglo okrog sporazuma. Ko bomo na to nekoč gledali s časovne distance, bodo nekateri argumenti nasprotnikov vprašljivi, je prepričan prometni minister Patrick Vlačič.

Slovenija Filli: RTV SLO je v dokaj dobri kondiciji

25.05.2010

Gledalci imajo zelo radi "pikantno" - tega pa del informativnega programa RTV SLO ponuja manj kot drugi mediji. Zato gledanost nekoliko trpi, je dejal Marko Filli, novi generalni direktor RTV-ja.

Slovenija "Nekateri za, drugi proti, a vsi soglasni: Slovenci po nepotrebnem razdeljeni"

24.05.2010

SMS in Hrvaško kulturno društvo Maribor "za", Hervardi, Zbor za republiko, Zavod 25. junij in Stranka slovenske unije "proti". Tako so se o sporazumu opredelile neparlamentarne stranke in civilna zdru ...

Slovenija Šoba: Protestniki na Šubičevi niso mogli mimo policistov

20.05.2010

Težava je bila v tem, da so policisti zagradili Šubičevo cesto, tako da protestniki niso mogli mimo, je za MMC povedala predsednica ŠOS-a Katja Šoba.

Slovenija "Stik z morjem imamo, zato se o tem sploh ne bi pogajala"

19.05.2010

Napaka sporazuma je v tem, da Slovenija že vnaprej sprejema, da je izhodiščna točka za mejo na morju izliv Dragonje, je dejala predsednica NSi-ja Ljudmila Novak.

Slovenija Zaradi oboroženih policistov SNS ovadil Gantarja

07.05.2010

Poslanci SNS-a so zaradi suma storitve kaznivega dejanja zlorabe uradnega položaja ovadili Pavla Gantarja. Ovadba se nanaša na vnos orožja v DZ ob preiskavi prostorov poslanske skupine.

Slovenija Židan malim kmetom: Ni se treba bati

05.05.2010

Malim kmetom se ni treba bati, da bi jih kot kmetijski minister zanemarjal, je za MMC dejal novi kmetijski minister Dejan Židan.

Slovenija Družinski zakonik: korak nazaj ni več mogoč

04.05.2010

Sodna praksa je šla tako daleč, da lahko morebiten referendum za kakšno leto morda le ustavi izenačenje pravic istospolnih družin. Korak nazaj ni mogoč, je dejala pravnica Barbara Rajgelj.

Slovenija Stanovanjski sklad bo subvencioniral mlade družine

30.04.2010

Stanovanjski sklad je objavil javni razpis za dodelitev subvencij v višini 300 evrov na družinskega člana za mlade družine, ki rešujejo prvo stanovanjsko vprašanje.

Slovenija Do sprave le s sprejemanjem zgodovine takšne, kot je bila

27.04.2010

Z enačenjem odpora proti okupatorju in komunizma bi storili krivico številnim Slovencem, ki so se odporu pridružili iz domoljubja in želje po pravičnejši državi, meni zgodovinarka Vida Deželak-Barič.

Slovenija "Žrtve, iz katerih je vzklila naša svoboda, ne smejo biti pozabljene"

26.04.2010

Narodnoosvobodilni boj ni bil le pravica, ki nam je pripadala, bil je tudi naša moralna dolžnost. Ideja lastnega nacionalnega izginotja ni bila sprejemljiva, je dejal Pavel Gantar.

Stran 28 od 34
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov