Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Olimpijske igre, prenosi in posnetki iz Pariza

Avtorji Aleksandra K. Kovač

Slovenija "Le 14 odstotkov poslank kaže na demokratično invalidno državo"

11.07.2010

Ženske so del politike. A kljub vsemu praksa kaže, da funkcije dejanske moči v politiki zasedejo, (šele) ko se država znajde v krizi, opozarja Metka Roksandsič, predsednica ženskega lobija Slovenije.

Slovenija Video - Lukšič: Vsi vemo, kaj pomeni ena in kaj pomeni pet

09.07.2010

Šole bi si morale glede discipliniranja vzeti več pristojnosti. Tu imajo podporo ministra. Bo pa težko, ker je splošna družbena klima naklonjena tistim, ki so brezobzirni, kruti, samovoljni, je dejal ...

Slovenija Polovica mandata Pahorjeve vlade: pet zamenjanih ministrov

09.07.2010

Matej Lahovnik je že peti minister Pahorjeve vlade, ki jo je zapustil, pri čemer ni nepomembno, da je vlada šele na polovici mandata. Iz Janševe vlade jih je do konca mandata odšlo šest.

Gospodarstvo Pahor: Telekomu bo uspelo brez dokapitalizacije

07.07.2010

Telekom ne potrebuje dokapitalizacije, ampak bo načrte, med njimi združitev z Mobitelom, izpeljal brez pomoči, je povedal premier Borut Pahor.

Gospodarstvo Pahor z NLB-jem, Križanič s KBC-jem

07.07.2010

Belgijski KBC, solastnik NLB-ja, ki je še pred kratkim trdil, da želi svoj delež NLB-ja prodati, po dokapitalizaciji ne želi izgubiti svojega deleža. Pahor se je o dokapitalizaciji pogovarjal z NLB-je ...

Slovenija Repovž: Ne sodelujte v "blefu", imenovanem prodaja Večera

02.07.2010

"Zdi se, da je vsem, ki delujemo v medijih, popolnoma jasno, kaj se dogaja, da gre za začasnega, navideznega lastnika, da je celotno dogajanje en velik blef," je o prodaji Večera dejal

Slovenija Za smrt delavca "kriva" neurejena triaža, in ne zdravstveni tehnik

02.07.2010

Upravni nadzor je v primeru smrti makedonskega delavca pokazal, da zdravstveni tehnik ni ravnal neustrezno, ker ustreznih navodil za delo s pacienti sploh ni. Ministrstvo jih zato že pripravlja.

Okolje Terminali: Kdo bi si upal jesti ribe, obogatene z živim srebrom?

21.06.2010

Eksplozija terminala v Žavljah bi zaradi plitvosti morja prinesla posledice, večje od katastrofe v Mehiškem zalivu, je prepričan Vojko Bernard iz organizacije Alpe Adria Green.

Slovenija "Če bi čakali na vsa soglasja, ne bi nikoli izvedli nobene reforme"

16.06.2010

"Ne moremo razdeliti več, kot ustvarimo," je na tiskovni konferenci po seji vlade dejal premier Borut Pahor. Dodal je, da se okrevanje sicer čuti, velika težava pa je gradbeništvo.

Slovenija Ne spreglejte nasilja. MNZ uvaja e-prijavo.

09.06.2010

Po e-prijavi korupcije ministrstvo za notranje zadeve uvaja anonimno e-prijavo nasilja v družini. Tako želi MNZ spodbuditi k prijavljanju kaznivih dejanj ogrožanja varnosti in hitreje zaščititi žrtve.

Slovenija Janševa napoved blokade: posledica razočaranja ali pretehtana odločitev?

09.06.2010

Odzivi politične javnosti na Janševo napoved blokade Hrvaške so razdvojeni: nekateri Janšo podpirajo, drugi menijo, da gre za povolilno razočaranje in da si bo še premislil.

Slovenija "Zdaj se že dva milijona Slovencev spoznata na mednarodno pravo"

07.06.2010

Na vrsti je priprava argumentov, o delu v posvetovalni skupini za pripravo argumentacije za arbitražo pravi Milan Brglez. Miha Pogačnik nad nadaljnjim sodelovanjem v skupini ni navdušen.

Stran 27 od 34
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov