Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Anja P. Jerič

Svet "ZDA so si z bin Ladnovo smrtjo povrnile veliko ugleda"

04.05.2011

"Baracku Obami so se možnosti, da znova pride v Belo hišo, bistveno povečale, a takšna slava je kratkega diha. Bin Ladnova smrt zagotovo ne bo odločila predsedniških volitev," meni Uroš Lipušček.

Novice Obisk Kaira? Odlična izbira, končno vsaj gneče ni!

06.04.2011

Slovenske turistične agencije že nekaj tednov pošiljajo potnike v tunizijska in egiptovska letovišča - in ti se vračajo zadovoljni in brez vsakršnih težav, pravijo.

Svet "Bog varuj Madžare", ko bo sprejeta nova ustava?

29.03.2011

Čeprav so avtorji predlog nove madžarske ustave poimenovali "ustava za 21. stoletje", vse več ljudi opozarja, da je njena rdeča nit poveličevanje krščanskih korenin in slavospev pretekli veličini ...

Vagabund Zvone Šeruga: Prej bo "zmanjkalo" mene kot sveta

31.01.2011

Avanturist, fotograf, novinar, motorist, popotniški vodnik. Zvoneta Šerugo še vedno srbijo pete, včasih jih "obrusi" s skupino, vmes pa, tako za dušo, v svet odhiti sam.

Po Sloveniji Foto: Smer: Posavje. Rdeča nit: Sava.

24.01.2011

Sevnica, Krško in Brežice so tri posavske občine, katerih utrip zaznamuje reka Sava. Po navadi daje tamkajšnjim prebivalcem kruh, včasih pa jim povzroča tudi skrbi.

Vagabund Foto: Innsbruck - živahni lepotec sredi Alp

31.12.2010

Innsbruck se rad pohvali, da je prestolnica Alp in njihove kulturne raznolikosti. Zato - športni kombinezon, smoking ali znamenite "Lederhosen" - kar boste izbrali, bo prav.

Družabno Koktajl za prvake - kako to delajo največji mojstri?

27.11.2010

Vodka, nekaj kapljic likerja, sadni sok in sirup za aromo. Zmešamo, okrasimo, ponudimo. Najboljši barmani, med katerimi sta bila tudi dva Slovenca, so spretnost mešanja pijač kazali v Singapurju.

Evropa Foto: Manchester - od industrijske revolucije do nogometa

19.11.2010

Industrijska revolucija. Bogata glasbena scena. Poslovno središče. Sodobna metropola. A nad vsem ostaja - nogomet. Manchester je res posebno mesto.

Vagabund Foto: Obisk Hrvaške brez skoka v morje

16.11.2010

"Hrvaška - Mediteran, kot je nekoč bil," se glasi slogan Hrvaške. Dejstvo je, da morje državi nudi le čudovito kuliso, ki pa jo še olepšujejo mesta, v katerih se človek počuti nadvse prijetno.

Znani Foto: Zvezdniki NFL-ja in njihova sanjska dekleta

15.11.2010

Ameriški nogomet je čez lužo "zakon", a kar se tiče ljubezni, zgodba ni nič drugačna kot pri evropskih nogometaših. Kjer sta šport in denar, se "motajo" tudi čudovita dekleta.

Družabno Foto: Nemci slovenske podjetnike povabili na valček

23.10.2010

Bil je brez svetovno znane zvezdnice, ki jo premore znameniti dunajski Operni ples, a Portorož je vseeno doživel večer blišča in elegance.

Popotni dnevnik Foto: Cres - kjer vsak najde svoje veselje

10.10.2010

Očarljivost sredozemskih vasic, dolgi sprehodi ob morju in neskončni zalivčki s samotnimi plažami. Za otok Cres se zdi, da živi v svojem ritmu ...

Stran 18 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov