Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Anja P. Jerič

Svet Foto: S športnih igrišč na še bolj spolzek politični parket

19.02.2014

Olimpijske igre v Sočiju se iztekajo. Kako bodo dobitniki medalj unovčili slavo, uspeh in denar? Bodo postali poslovneži, podpisali donosne pogodbe, se športno upokojili ali jo mahnili v politiko?

Uspešna Slovenija Z GoOptijem do letališča, od tam pa v širni svet

27.12.2013

Do Benetk ali Münchna ni dolga pot, zna pa biti kar nadležna, saj je pogosto le "odskočna deska" za kakšno bolj oddaljeno destinacijo. Teh nekaj ur lahko premagate na več načinov, tudi z GoOptijem.

Svet Tri tedne po tajfunu: "Filipinci so optimisti. Žalujejo, a ne vidijo vsega črno."

27.11.2013

"Dokler so živi, ostaja upanje, govorijo Filipinci - in to tudi verjamejo. Tacloban se bo postavil na noge in ta preizkušnja bo sčasoma postala le nočna mora," je za MMC dejala filipinska humanitarka.

Uspešna Slovenija Ida Baš: K meni prihajajo vse mlajši, ki želijo spremeniti način govora

18.11.2013

Radio in televizija pogosto izrabljata in vsiljujeta narečja, kar je zelo krivično, pravi Ida Baš, napovedovalka z žametnim glasom in dobitnica kristalnega mikrofona za življenjsko delo.

Družabno Navdihujoči Trkaj: "Tudi iz gnoja lahko zrastejo rožice"

14.11.2013

Nalezljivo optimističen, morda celo sanjav, gostobeseden, kot motorček, ki dela, dela, dela ... Rok Terkaj verjame v moč besede in moč mladih ter pravi: "Gremo, akcija!"

Družabno Rok Terkaj izdal knjigo - "Zato si se rodil, da bi bil živ!"

11.11.2013

"Ves čas iščem razloge, zakaj je dobro biti živ," pravi Rok Terkaj, umetniško Trkaj, ki je opisu "pisec besedil, novinar, popotnik in zmagovalec v freestyle battlu" dodal še enega - avtor knjige.

Svet "Porodniška" po svetu - Američanke brez nje, Švedinje doma več kot leto

10.11.2013

Od 68 tednov starševskega dopusta na Švedskem, enoletne "porodniške" v Sloveniji do nič (!) plačanih dni za ameriške matere - kako je za novopečene starše poskrbljeno v različnih državah?

Novice Bi dali plačo (ali dve, tri ...) za obisk iger v Sočiju?

28.10.2013

Ogled odprtja iger - 857 evrov. Ženski veleslalom - 125 evrov. Hokej med Slovenijo in Rusijo - 185 evrov. Štiridnevni aranžma v Sočiju - od 1.440 evrov. Da, olimpijske igre so velik posel.

Moda Nina Vodopivec - obraz (in noge) iz svetovnih modnih prestolnic

21.10.2013

Iz New Yorka v London, od tam pa še v Milano. Manekenki Nini Vodopivec se sanje - pojaviti se v italijanskem Vogueu - še niso uresničile, a modnih zvezd se je že dotaknila.

Svet "V Iranu je ideologijo zamenjalo vprašanje preživetja"

05.10.2013

"Iranci ne živijo v nekem temnem srednjem veku, živijo v istem svetu kot mi, le pod zelo zoprnim režimom," pravi novinar in publicist Ervin Hladnik Milharčič, ki se je pred kratkim vrnil iz Irana.

Svet Kemično orožje - jedrska bomba revnejših držav

14.09.2013

"Obstajajo štiri kategorije strupenih kemikalij - prve dušijo, druge povzročajo mehurje na koži, tretje zastrupljajo kri, četrte pa delujejo na živčevje," pojasnjuje Erik Kopač strašljive posledice ...

Družabno Majice, kape, Lakovičev dres - prodaja navijaških artiklov poletela v nebo

11.09.2013

"Navijaške artikle EuroBasketa smo pošiljali že v Avstralijo, ZDA, Grčijo, Španijo in Nizozemsko," pravi Andrej Petrović, vodja uradne spletne trgovine KZS-ja.

Stran 15 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov