Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Anja P. Jerič

Svet Je 616 milijonov evrov za varnost lahko - premalo?

05.02.2010

To so olimpijske igre 21. stoletja: Kanada bo mnogo več denarja zapravila za zagotovitev varnosti športnikov v Vancouvru, kot jo je stala gradnja olimpijskih objektov in prizorišč.

Družabno Ime: Iryna Osypenko. Dolžina nog: 116 centimetrov

23.01.2010

Lepa - je nepogrešljiva na modnih revijah, smehlja se z reklam in zaslonov, in pametna - študentka filozofije in lastnica manekenske šole. To je Iryna Osypenko, Ukrajinka v Sloveniji.

Svet Jemen - bojišče na križišču Afganistana in Somalije

10.01.2010

Predsednik Jemna rad pove, da je vodenje njegove države "kot plesanje na glavah kač". Da, težave so, a vseeno je Washington opozoril: Jemen pri reševanju izzivov ne potrebuje tujega posredovanja.

Vagabund O Jemnu iz prve roke

12.01.2010

Jemen - strah in trepet ali država prijaznih ljudi in čudovitih zgradb? Varna - nevarna? Turistično zanimiva - le kup gora in puščave? Tančico skrivnosti razkriva Tadej Bolta, ki je Jemen na lastni ko ...

Družabno "Mister Silvester" o poljubu prepeva že 38 let in devet dni

30.12.2009

"Ko pride polnoč, ko gorijo le še sveče, spet te poljubim, voščim ti veliko sreče." Verzi, ki nas decembra "ujamejo" povsod. A Alfi Nipič se jih še ni naveličal. "Ne smeš biti egoist," pravi.

Svet "Kroejša spiking" ali boj za Mesićevo nasledstvo

25.12.2009

"Predvolilna kampanja je bila dolgočasna, brez večjih presenečenj in tudi končala se bo v 'revijalnem' tonu," je bitko za novega hrvaškega predsednika ocenila Gabrijela Galić.

Znani 2009: Otroški jok, poročni prstani in ločitveni papirji

27.12.2009

Bilo je polno objemov in ljubezni, ki je še bolj "zacvetela" z naraščajem, pa tudi nekaj ohlajenih odnosov. Kako je ljubezen med tujimi zvezdniki opravila v letu 2009?

Svet Črna ovca med belimi in minareti kot izstrelki

28.11.2009

Kar nekako nasprotujoče se zdi, da se bodo v Švici, za mnoge idilični zeleni državi z dolgo tradicijo demokracije, odločali o tem, ali se v ustavo doda stavek: "Gradnja minaretov je prepovedana."

Nogomet Kako naj Slovenci najbolje "začutijo" JAR?

20.11.2009

Južnoafriška republika se je v hipu (oziroma ob zadnjem sodnikovem žvižgu) prelevila v eno najbolj vročih turističnih destinacij poletja za Slovence. Kaj skrivajo kratice JAR, velja enačba JAR=RAJ?

Svet Video: "Putin zagrizeni športnik, Medvedjev bolj akademski"

18.11.2009

"Večerni obisk Dmitrija Medvedjeva nogometne tekme v Mariboru je tudi z varnostnega vidika zelo zahtevna zadeva," je dejal nekdanji RTV-jev dopisnik iz Moskve Miha Lampreht.

Glasba "Če si res upaš, te nič ne ustavi"

17.11.2009

Tinkara Kovač je znova prerezala "popkovnico" in na svet je prikukal nov album, ki ga označuje za svojega otroka. "To je nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi," pravi.

Znani Video: Ko se nogometaši zaprejo v glasbeni studio

30.10.2009

Nogometaš in hkrati tudi popzvezdnik? Ne, ne bo šlo. Kljub temu pa je bilo nogometnih izletov v pevske vode presenetljivo veliko.

Stran 21 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov