Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Dnevnik

Avtorji Anja P. Jerič

Po Sloveniji Foto: Idrija - prepletanje živega srebra in čipke

03.03.2010

Resda je Idrija umaknjena od glavnih prometnic in avtocest, a saj poznate slovensko turistično geslo "Stranske poti so zapeljivejše od glavnih." Obiščite Idrijo, ne bo vam žal!

Vagabund Foto: Rože so uničili kamni, ulice je prekrilo blato

26.02.2010

Za Funchal, glavno mesto Madeire, se je zdelo, da ima idealno lego v zavetju naravnega "amfiteatra", med morjem in gorami. A prišel je 20. februar in spremenil idilično podobo idiličnega mesta.

Moda Foto: Johnny Weir - popzvezda umetnostnega drsanja

23.02.2010

Najljubša kozmetična znamka - Helena Rubenstein, torbice - Balenciaga, sončna očala - Louis Vuitton. Sprostitev - čiščenje. Johnny Weir se ne sramuje "poženščenosti", ujete v moško telo - in oblečene ...

Vagabund Foto: Olimpijska mesta, ki so še vedno v vrhunski formi

16.02.2010

Calgary, Chamonix, Cortina, Lillehammer ... To so mesta, ki jim je uspelo, da se potem, ko je soj olimpijskih žarometov ugasnil, niso zakopala v rdeče številke in se predala malodušju, ampak so postal ...

Svet Foto: Kitajci "prebudili" tigra in vstopili v novo leto

14.02.2010

Brez čestitk in novoletne jelke, a z bogato obloženo mizo, z darili, zavitimi v rdečo barvo, in obkroženi z najbližjimi - to je novo leto po kitajsko. O praznovanju smo se pogovarjali s Huiqin Wang.

Na današnji dan Slovo pesnika Franceta Prešerna

08.02.2010

Leta 1849 je v Kranju umrl France Prešeren, pravnik, ki velja za največjega slovenskega pesnika.

Svet Je 616 milijonov evrov za varnost lahko - premalo?

05.02.2010

To so olimpijske igre 21. stoletja: Kanada bo mnogo več denarja zapravila za zagotovitev varnosti športnikov v Vancouvru, kot jo je stala gradnja olimpijskih objektov in prizorišč.

Družabno Ime: Iryna Osypenko. Dolžina nog: 116 centimetrov

23.01.2010

Lepa - je nepogrešljiva na modnih revijah, smehlja se z reklam in zaslonov, in pametna - študentka filozofije in lastnica manekenske šole. To je Iryna Osypenko, Ukrajinka v Sloveniji.

Svet Jemen - bojišče na križišču Afganistana in Somalije

10.01.2010

Predsednik Jemna rad pove, da je vodenje njegove države "kot plesanje na glavah kač". Da, težave so, a vseeno je Washington opozoril: Jemen pri reševanju izzivov ne potrebuje tujega posredovanja.

Vagabund O Jemnu iz prve roke

12.01.2010

Jemen - strah in trepet ali država prijaznih ljudi in čudovitih zgradb? Varna - nevarna? Turistično zanimiva - le kup gora in puščave? Tančico skrivnosti razkriva Tadej Bolta, ki je Jemen na lastni ko ...

Družabno "Mister Silvester" o poljubu prepeva že 38 let in devet dni

30.12.2009

"Ko pride polnoč, ko gorijo le še sveče, spet te poljubim, voščim ti veliko sreče." Verzi, ki nas decembra "ujamejo" povsod. A Alfi Nipič se jih še ni naveličal. "Ne smeš biti egoist," pravi.

Svet "Kroejša spiking" ali boj za Mesićevo nasledstvo

25.12.2009

"Predvolilna kampanja je bila dolgočasna, brez večjih presenečenj in tudi končala se bo v 'revijalnem' tonu," je bitko za novega hrvaškega predsednika ocenila Gabrijela Galić.

Stran 21 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov