Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Hokej: svetovno prvenstvo elitne skupine: ZDA - Nemčija, prenos

Avtorji Miha Zavrtanik

Pogajanja ESS-ja Sindikati: Vselej smo pripravljeni sodelovati, nismo pa pripravljeni več biti statisti

01.02.2021

"Včasih imam občutek, da se socialne partnerje želi vključiti zgolj pro forma, da se lahko reče, da so bili zraven, ni pa namena upoštevati naše predloge in rešitve," v zvezi s pogajanji v okviru ESS-ja opozarja sekretar ZSSS-ja Andrej Zorko.

Slovenija Vračanje v šole: Praznični dan ali soočenje s posledicami pouka na daljavo?

25.01.2021

"Nihče ne ve, kako se bo v torek obrnilo – bo to vesel dan z motivirano skupino, s katero se bo dalo nadgrajevati tam, kjer smo ostali. Ali pa se bodo pokazale težave, na katere nismo bili pozorni," ob odpiranju šol opozarja psihologinja Nina Mesner.

Slovenija Janša: Operativni sistem policije bomo izločili iz enotnega plačnega sistema

12.01.2021

Objava seznama plač policistov je namenjena temu, da bi javnost policiste pribijala na pranger, je dejanje notranjega ministrstva komentiral Branko Lobnikar. Premier Janez Janša pa je medtem napovedal izločitev dela policije iz enotnega plačnega sistema.

e-šport Igranje videoiger kot šport? Poznavalci napovedujejo, da gre za neizogiben razvoj

21.12.2020

Igranje videoiger je v očeh širše javnosti pogosto še vedno videno le kot sprostitev ali celo "zapravljanje časa". A dejavnost se hitro razvija in razcvet v obliki organiziranih tekmovanj doživlja tudi pri nas. Kakšne priložnosti in pasti prinaša e-šport?

Dostopnost zdravil Med epidemijo brez večjih težav pri dobavi zdravil, bolniki občasnih motenj ne občutijo

07.12.2020

Epidemija covida-19 vpliva tudi na proces dobave zdravil. Z UKC-ja Ljubljana ob tem sporočajo, da večjih težav nimajo, JAZMP pa poudarja, da kljub občasnim motnjam v dobavi bolniki tega ne občutijo in jim je vselej zagotovljeno ustrezno zdravilo.

Novi koronavirus Tihe žrtve epidemije: "V skrbi za zdravje pozabljamo, da je tudi alkoholizem bolezen"

24.11.2020

"Lahko se zaprejo gostilne, prepovejo druženja, uvede policijska ura – alkoholik mora piti. Tisti, ki so cele dneve sedeli v bifejih, zdaj pijejo doma," opozarjajo v društvu Abstinent, kjer med epidemijo opažajo porast stisk, povezanih z alkoholizmom.

Slovenija Prevoz.org med epidemijo: "Poberem po dogovoru, obvezna uporaba maske"

02.11.2020

Storitev Prevoz.org, ki povezuje ponudnike in iskalce prevozov, v nasprotju s prvim valom epidemije v drugem deluje nemoteno. "Za vse uporabnike seveda veljajo vsa priporočila in sprejeti odloki," ob tem sporoča ekipa portala.

Slovenija Protestniki pred vlado razglasili "odlok ljudstva", ki prepoveduje "strahovlado"

23.10.2020

"Ta petek v Ljubljani ne bomo kolesarili, a upor se nikakor ne prekinja" so sporočili protivladni protestniki. Javnost so nagovorili pred vladno palačo, kjer se jih je zbralo pet – kljub temu so jih obravnavali tako policisti kot zdravstveni inšpektorji.

Gospodarstvo Odpuščanje iz maščevanja: Nezavidljiv položaj delavcev, ki opozorijo na krivice v podjetju

26.10.2020

Delavci, ki opozorijo na kršitve v podjetju, se nemalokrat znajdejo na udaru vodstva in pristanejo na cesti. Tudi v primerih, kjer obstaja upravičen sum, da so bili odpuščeni "kazensko", morajo na odločitev sodišča pogosto čakati brez ustrezne zaščite.

Zdravje Trenja za zidovi psihiatrične klinike: del zaposlenih opozarja na alarmantne razmere

01.10.2020

Del zaposlenih na ljubljanski psihiatrični kliniki z ostrim anonimnim pismom opozarja na številne nepravilnosti znotraj ustanove. Direktor očitke zavrača in trdi, da gre za poskus polastitve vodenja. Navedbe bodo preverjali tudi kriminalisti in KPK.

Protesti Na tokratnih protestih prst uprt tudi v opozicijo: "Kaj boste storili?"

11.09.2020

Protivladni protestniki so se na ulice Ljubljane in drugih slovenskih mest podali že 21. petek zapored. Tokrat so nagovorili tudi opozicijo in druge družbene akterje. "Če ne bodo storili nič, si bomo to zapomnili," so opozorili in zahtevali ukrepanje.

Gospodarstvo Sindikat poštnih delavcev: "Dovolj je zapiranja pošt, čas je za spremembe!"

07.09.2020

Slovenija se je včasih ponašala z enim najbolj razvejanih poštnih sistemov, v zadnjih letih pa z zemljevida izginja vse več poštnih poslovalnic. Po večletnem opozarjanju na težave je Sindikat poštnih delavcev vložil pobudo za spremembo zakona.

Stran 7 od 12
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov