Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Miha Zavrtanik

Strokovni nadzor Olaj: Odstranitev rumenih jopičev ukazalo vodstvo varovanja. Kršilci niso bili obravnavani enako.

09.07.2021

Generalni direktor policije Anton Olaj je pojasnil, da je navodilo za odstranitev t. i. rumenih jopičev s Prešernovega spomenika dalo vodstvo varovanja. Dodal je, da policisti ob tem niso obravnavali kršitev pripadnikov protestne ljudske skupščine.

Slovenija Protivladni protestniki tokrat pripravili sprehod po "madžarski Ljubljani"

18.06.2021

Petkovi protestniki so se na tokratnem shodu posvetili madžarskemu vplivu na Slovenijo. Na "orbanizacijo" so posvarili s "futuristično turo" po prestolnici, na kateri so preimenovali Trg republike, Slovensko cesto in Prešernov spomenik.

Center za zaščito žvižgačev Žvižgač: "Ob pomoči centra sem se ponovno zavedel, da sem jaz tisti, ki je na pravi strani"

02.06.2021

Ko posameznik zbere pogum in opozori na nepravilnosti v podjetju, se zanj težave z diskreditacijami, pritiski in povračilnimi ukrepi pogosto šele začnejo. Ob pomanjkanju celostnih sistemskih rešitev jim pomoč zagotavlja Center za zaščito žvižgačev.

Iztekanje Natove misije Šest slovenskih vojakov se je iz Afganistana že vrnilo v Slovenijo

20.05.2021

Potem ko je vlada v sredo na seji sprejela namero o koncu sodelovanja pripadnikov Slovenske vojske v misiji Nata v Afganistanu, je šest slovenskih vojakov v jutranjih urah že pristalo v Rimu. V Ljubljano so popoldne prispeli z avtobusom.

Gospodarstvo Turistične agencije v prvem valu odpovedale na tisoče potovanj ‒ bliža se rok za vračilo denarja

11.05.2021

Potniki, ki so jim v prvem valu epidemije propadli že plačani potovalni paketi, so imeli na izbiro sprejetje vrednotnic ali vračilo denarja eno leto po preklicu epidemije. Rok za izplačilo se bliža, a številne agencije še vedno pestijo finančne težave.

Novi koronavirus Cepljeni v tujini se ne štejejo v skupno statistiko precepljenosti prebivalstva

06.05.2021

Čeprav so se nekateri prebivalci Slovenije na cepljenje odpravili tudi čez mejo, se ti podatki v Elektronskem registru ne beležijo. Ob tem lahko tisti, ki so v tujini prejeli prvi odmerek cepiva, ki je na voljo tudi pri nas, drugega prejmejo v Sloveniji.

#zaobSTAnek Medijska svoboda: "Ne gre samo za novinarje in medije, ampak za celotno širšo družbo"

03.05.2021

"Novinarji nismo služba za odnose z javnostmi, mi smo javnost," ob dnevu svobode medijev opozarja novinar Ervin Milharčič Hladnik. Začela se je tudi akcija Za obSTAnek, v kateri se zbirajo sredstva za ohranitev Slovenske tiskovne agencije.

Prehajanje meja Na kaj moramo biti pozorni ob načrtovanju potovanj med epidemijo?

21.04.2021

Andrej Šter z zunanjega ministrstva pred prvomajskimi počitnicami opozarja, da se morajo tisti, ki načrtujejo potovanja v tujino, ustrezno pozanimati glede razmer na ciljni destinaciji. Potniki morajo biti pozorni tudi na ukrepe ob vstopu v Slovenijo.

Varovanje ali nadzor? Med epidemijo v študentskih domovih manj študentov in več varnostnikov

16.04.2021

"So študentski domovi res domovi? Ali moramo zanje poiskati nov izraz," se med epidemijo sprašujejo stanovalci Študentskih domov Ljubljana. Večino so ukrepi postavili pred vrata študentskih sob, medtem pa se znotraj domov dogajajo spremembe.

Zmeda pri interpretaciji ukrepa Upravne enote s torkom prehajajo na način delovanja, ki je veljal pred 1. aprilom

12.04.2021

Petkovo podaljšanje omejitve pri delovanju javne uprave je pred organizacijski izziv postavilo predvsem upravne enote, ki so morale zaradi tega odpovedovati že prenaročene stranke. A kot kaže, bo delo na upravnih enotah že v torek vendarle steklo.

Novi koronavirus Velenje po precepljenosti starejših krepko nad državnim povprečjem: "Ključ je v aktivnem pristopu"

02.04.2021

V ZD-ju Velenje so k cepljenju proti covidu-19 pristopili na aktiven način – namesto da bi le pobirali prijave, ljudi kličejo sami in jih vabijo na cepljenje. Ob tem opozarjajo, da so kljub nadpovprečnim rezultatom pogosto deležni negativne obravnave.

Slovenija Epidemija teorij zarote: kakšni so simptomi in kakšna je preventiva pred dezinformacijami?

18.03.2021

Ker znanosti ob hitrih spremembah ne uspe zagotoviti vseh odgovorov na zapletena vprašanja, se v sivi coni rojevajo črno-bele teorije zarote. Kaj imajo skupnega ljudje, ki vznik virusa pripisujejo omrežju 5G, skritim elitam in milijarderju Billu Gatesu?

Stran 6 od 12
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov