Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 14. jul. 2024

Val 202 • Ned, 14. jul.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

Slovenska ženska rokometna reprezentanca se pripravlja na olimpijski turnir, na katerem bo nastopila prvič v zgodovini. Rokometašice so včeraj odigrale prijateljsko tekmo z Madžarkami.

07:00
Druga jutranja kronika: Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

Daleč nazaj v zgodovino, a se je ta z leti dokazala za zimzeleno. Na današnji dan pred šestdesetimi leti se je skupina The Rolling Stones prvič povzpela na prvo mesto britanske lestvice malih plošč.

08:30
Novice

Z večernim finalom med Španijo in Anglijo se bo v Berlinu končalo 17. evropsko prvenstvo v nogometu. Napovedi iz taborov obeh velesil prepletemo z odzivi z dirke po Franciji, kjer karavano pred zadnjim dnem premora čaka še ena zahtevna gorska etapa v Pirenejih.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

Če smo prejšnji teden v naši predolimpijski oddaji o rekreaciji govorili o športu, ki še ni imel slovenskega predstavnika na olimpijskih igrah, bo v tej oddaji drugače. Zadnja leta so pri nas v ospredju predvsem športnice in tudi v Parizu bomo imeli kar dve predstavnici - to bosta Ana Belac in Pia Babnik.

10:30
Novice

Nedeljski gost je Robert Lešnik, vodja zunanjega oblikovanja vozil prestižne avtomobilske znamke Mercedes-Benz. Pri nemškem avtomobilskem gigantu je sodeloval pri oblikovanju mnogih pomembnih, tudi kultnih avtomobilov. Z oblikovanjem avtomobilov se je želel ukvarjati že v mladosti, zato se je odpravil na študij v Nemčijo. Kot oblikovalec avtomobilov vedno razmišlja o naslednji generaciji vozil. Verjame, da imajo avtomobili lepo prihodnost, ki pa naj bi bila v veliki meri električna.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Res je čas dopustov, nogometnega prvenstva in kolesarjenja po Franciji, toda pred našimi očmi se dogajajo stvari, ki so bistvene za naše preživetje. Na primer padanje samooskrbe z zelenjavo.

12:30
Novice

V Berlinu bo zvečer padel zastor nad 17. evropskim prvenstvom v nogometu. Španija bi s 4. naslovom postala najuspešnejša država v zgodovini prvenstev, Anglija lovi svoj prvi evropski naslov. Pred večernim vrhuncem v Nemčiji bomo popoldne spremljali 15. etapo kolesarske dirke po Franciji. Karavana, v kateri ni več Primoža Rogliča, pred dnevom premora premaguje zahtevne vzpone v Pirenejih. Predstavili bomo olimpijsko in paraolimpijsko reprezentanco, ki bosta Slovenijo zastopali na igrah v Parizu, se posvetili finalu teniškega turnirja v Wimbledonu, pripravam rokometnih reprezentanc na olimpijski turnir in preverili, kako so na novo nogometno sezono pripravljeni slovenski klubi.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov