Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 21. jul. 2024

Val 202 • Ned, 21. jul.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

Po dveh preizkušnjah v Indoneziji in krajšem poletnem premoru se svetovno prvenstvo motokrosistov nadaljuje z veliko nagrado Češke v Loketu.

07:00
Druga jutranja kronika: Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

Pred sedemintridesetimi leti 21. julija ni bila nedelja, bil je torek. In tisti torek je ugledal luč sveta debitantski album ameriške rokovske zasedbe Guns'n'Roses Appetite for Destruction. Od takrat pa vse do danes, sicer v zelo omledni verziji, je vse, česar nisem omenil v zvezi z zasedbo, zgodovina rokenrola. Zdaj pa dve, ki ju morda kljub starosti in pomembnosti ne poznate, ter skladba, ki je z leti postala klasična: Welcome to the jungle. Guns'n'Roses.

08:30
Novice

Val 202 sicer načelno že leta ne izpolnjuje glasbenih želja, naredimo pa lahko (po novem) izjemo, če nam ob tem poveste res izjemno zgodbo. Ob ponedeljkih zjutraj jih zbira Katja Stojnič.

Kolesarska dirka po Franciji se bo prvič v 111-letni zgodovini končala v Nici. Na zadnji etapi se bodo kolesarji pomerili v posamični vožnji na čas med Monacom in Nico. Prekmurski derbi med Muro in Nafto pa že ponuja prvo kolo nove sezone državnega prvenstva v nogometu.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

Julija se v naših športnorekreativnih oddajah posvečamo športnim panogam, ki bodo tudi letos del olimpijskih iger, pa morda o njih še ne vemo prav veliko. Tokrat se bomo posvetili edinemu športu na poletnih olimpijskih igrah, v katerega so vključene tudi živali – govorili bomo o konjeništvu.

10:30
Novice

Tik pred prvo obletnico zgodovinske naravne katastrofe, ki je lani v začetku avgusta opustošila velik del Slovenije, bo nedeljska gostja Romana Lesjak, županja občine Črna na Koroškem. Govorila bo o tem, kako gre sanacija oz. obnova. Zakaj so od tehnične pisarne na terenu pričakovali več? Kako razume politiko? Jo kdaj, potem ko je na čelu občine že četrti mandat, prevzame tudi občutek moči? Kako gredo skupaj nogomet, karate in poezija? Se boji prihodnosti in podnebnih sprememb? Jo je strah prihodnjih mesecev? In zakaj še ne namerava odnehati?

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

Pet dni pred začetkom olimpijskih iger v Parizu bomo predstavili slovensko olimpijsko reprezentanco in njene cilje, osrednje favorite za odličja in podrobnejši tekmovalni spored slovenskih nastopov. V nedeljskem popoldnevu se posvetimo še aktualnim športnim dogodkom, med katere sodijo zaključek kolesarske dirke po Franciji, ki se bo končala s posamično vožnjo na čas med Monacom in Nico, začetek nove sezone državnega prvenstva v nogometu, dirka svetovnega prvenstva motokrosistov na Češkem in tekma svetovnega pokala v športnem plezanju v Franciji.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov