Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Torek, 16. jul. 2024

Val 202 • Tor, 16. jul.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

Olimpijski komite Slovenije je v svojem izobraževalnem centru predstavil napotke za vse navijače, ki se bodo v naslednjih dneh odpravili na največji športni dogodek leta. Z Olimpijskim komitejem bo v Parizu sodelovala tudi slovenska policija, ki bo v Francijo, za potrebe varnosti, poslala šest svojih pripadnikov.

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

Maks in Ben sta sinova torkove jutranje gostje Martine Peštaj. Urednica otroškega in mladinskega programa na TV Slovenija je tudi medijska psihologinja in temu je prilagojena vzgoja otrok. V tokratni Pavzi izveste, kako je biti poskusni zajček pri maminih digitalnih omejitvah.

08:30
Novice

S 16. etapo se bo začel zadnji tekmovalni teden kolesarske dirke po Franciji, na kateri skupno vodstvo brani Tadej Pogačar. Celjske nogometaše pa pred domačim občinstvom čaka povratna tekma 1. kroga kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakov. Zvečer bodo gostili Floro iz Talina.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

10:30
Novice

V juliju se v naših športnorekreativnih oddajah posvečamo športom panogam, ki bodo tudi letos del olimpijskih iger, pa morda o njih še ne vemo prav veliko. Tokrat se bomo posvetili edinemu športu na poletnih olimpijskih igrah, v katerem so vključene tudi živali – govorili bomo o konjeništvu.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Ob 40. letnici Krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib so prejšnji torek na Jakopičevem sprehajališču v Tivoliju odprli fotografsko razstavo z naslovom Ohranjamo naravo sredi mesta. Na ogled so fotografije živalskih in rastlinskih vrst, ki domujejo na območju krajinskega parka, vendar jih pogosto ne opazimo. Ob prisotnosti protestnikov pa se je jubilejno praznovanje spreobrnilo v izkazovanje navzkrižnih interesov v duhu aktualne polemike glede izvajanja kulturnih dogodkov na zavarovanem območju.

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Drago Mislej - Mef ni le odličen besedilopisec slovenskih popevk, ampak tudi pronicljiv opazovalec družbenega življenja. V njegovem lokalnem tedniku Mandrač redno piše uvodnike, v katerih bralce opozarja na aktualne teme lokalne, še večkrat pa nacionalne ravni. Knjiga kolumen nima po naključju naslova Naših sanj vam pa ne damo.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Dr. Uroš Perko je jabolko, ki se je hotelo odkotaliti daleč od drevesa. A vseeno je zrasel v psihoterapevta. Doktoriral je iz duševnih motenj v športu, v zadnjem času pa presenetil s knjigo, ki je vzdignila kar nekaj prahu: Duševne motnje v športu. Tudi o tem sta z Miho Šaleharjem govorila v epizodi podkasta Mihilizem. Celotno debato najdete v aplikacijah za podkaste in na val202.si.

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

Zadnji tekmovalni teden Toura se je začel s 188 kilometrov dolgo ravninsko etapo s ciljem v Nimesu. Ob razpletu etape se posvetimo še ženski odbojkarski reprezentanci, ki je v Kranjski Gori predstavila svoje cilje pred začetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2026.

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov