Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sreda, 17. jul. 2024

Val 202 • Sre, 17. jul.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

Celjski nogometaši so uspešno začeli kvalifikacije za uvrstitev v ligo prvakov. Slovenski prvaki so brez težav odpravili talinsko Floro in se uvrstili v 2. krog.

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

Bilo je 17. aprila letos in četrt stoletja po začetku končno živo z bendom tudi na Valu 202, Lara Baruca!

08:30
Novice

08:45
Glasbeno jutro: Glasbene novosti

Nogometaši Celja so brez večjih težav preskočili prvo oviro v kvalifikacijah za uvrstitev v ligo prvakov. V 2. krogu bo naloga zahtevnejša, nasprotnik bo slovaški prvak Slovan iz Bratislave. Kolesarska karavana na dirki po Franciji pa je po včerajšnji zadnji ravninski etapi dosegla Alpe, kjer se bodo začeli napadi na vodilnega v razvrstitvi Tadeja Pogačarja.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

10:30
Novice

Neusmiljena bolezen je bila naposled močnejša, v 73. letu je za vedno odšla dolgoletna humanitarka, prostovoljka in borka za boljši svet otrok in vseh deprivilegiranih, predsednica ZPM Moste-Polje Anita Ogulin.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Nobenega zdravila ni, s katerim bi vam čudežno skopnela teža. Tako se je reklo vse do pred kratkim, ko je trg obsedla nova generacija zdravil, prvotno namenjenih zdravljenju sladkorne bolezni, ki pa so se izkazala za presenetljivo učinkovita tudi pri debelosti. Kaj je Ozempic, čemu je pritegnil tolikšno pozornost svetovne javnosti in zakaj je treba njegov tako opevani učinek jemati s ščepcem zdravega razuma in previdnosti, pa v sredinem Vročem mikrofonu na Valu 202.

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Kako bo vročina spremenila poletne potovalne navade?

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Gost je nekdanji alpski smučar Bode Miller. V tekmovalni svet smučanja je vnesel veliko drznosti, tudi danes pa brez dlake na jeziku govori o težavah, s katerimi se spopadajo vrhunski športniki. V oddaji tudi o spominih na uspešno kariero, izzivih, ki jih v alpsko smučanje prinašajo podnebne spremembe, in o svoji največji ljubezni – družini.

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

Kolesarji na Touru vstopajo v zaključni del dirke, ki prinaša peklenski tekmovalni spored. Ob razpletu prve gorske etape v Alpah se posvetimo še ženski rokometni reprezentanci in njenim pripravam na olimpijski turnir.

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Spored letošnjega Toura v zadnjem tekmovalnem tednu prinaša gorske etape v Alpah, na katerih je pričakovati številne napade na vodilnega Tadeja Pogačarja. 111. kolesarska dirka po Franciji se bo v nedeljo končala s posamično vožnjo na čas in ciljem v Nici.

Izbrana nova dela rock, metal in blues glasbenikov, ter brskanje po arhivu albumov, ki so bili objavljeni pred desetletji. Zanimivi pogovori s tujimi in domačimi izvajalci, napovednik koncertnih dogodkov in še in še.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov