Limoni in limeti ožamemo. Sok zmešamo z agavovim sirupom.
Limonado pustimo stati vsaj 15 minut v hladilniku, nato pa jo znova premešamo in postrežemo. Vse skupaj prelijemo z vodo in vanjo vmešamo še maline, čijo in meto.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 2 limoni, 2 limeti, 100 ml agavovega sirupa, žlica čije, liter vode, pest svežih ali zamrznjenih malin, pest sveže mete ali melise.
Limoni in limeti ožamemo. Sok zmešamo z agavovim sirupom.
Limonado pustimo stati vsaj 15 minut v hladilniku, nato pa jo znova premešamo in postrežemo. Vse skupaj prelijemo z vodo in vanjo vmešamo še maline, čijo in meto.
V Vidmu so se na Ein Prositu zbrali vsi od Massima Botture do Virgilia Martineza
Na festivalu Ein Prosit vsi – od Massima Botture do Virgilia Martineza
Predvsem azijski kupci drago vino kupijo, a ga pogosto nikoli ne pokusijo, zato je prevaro težko ugotoviti
Trije slovenski vrhunski chefi o razlogih za odprtje še enega konceptualno drugačnega lokala
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje