Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Svenšek

Slovenija Preživeti, ne pa živeti z minimalno plačo

15.10.2009

ZSSS zaradi minimalnih plač napoveduje protest, drugi sindikati pa opozarjajo, da je treba zvišati tudi druge plače. Bo mogoče doseči prerazporeditev sredstev v korist revnejših?

Zdravje Uporaba kokaina narašča, grozi nevarna mešanica

09.10.2009

Tudi v Sloveniji narašča uporaba kokaina med mlajšimi odraslimi. Na črnem trgu se je zdaj pojavila nevarna mešanica, ki oslabi imunski sistem in lahko vodi v smrt.

Slovenija Erjavec "hodil po živcih" Pahorju, a še premalo

30.09.2009

Dogaja se najhujša mora starejših, da bi morali na stara leta obremenjevati svoje otroke, opozarja predsednica ZDUS-a. Premier pa meni, da je dogovor o manjši rasti pokojnin dober.

Slovenija Foto: Tudi v starosti se svet ne ustavi

30.09.2009

Odpraviti moramo kliše, da je starost breme družbe. V Ljubljani so zato pripravili srečanje generacij, družbenih in gospodarskih akterjev, ki naj pomaga rušiti ta stereotip.

Slovenija Vozilo, ki bi zanimanje vzbujalo še danes

06.09.2009

Na začetku 20. stoletja je Ljubljana pridobila čudo takratne tehnike, po katerem se ji toži še danes. Obljubljajo ga iz leta v leto, iz mandata v mandat: ljubljanski tramvaj.

Planinski izlet Pohod, ki razkrije posebnosti "bistriškega Pohorja"

28.08.2009

Gozd, ki daje hladno zavetje v še tako vročih dneh, šumenje in lepota brzic čistega potoka, sledi preteklih časov na vsakem koraku. Vse to je Bistriški vintgar.

Slovenija Politika brez soglasja o resoluciji

25.08.2009

Resolucija o evropski zavesti in totalitarizmu še vedno budi polemike v politični javnosti. Krešejo se mnenja o primernosti besedila in o tem, ali naj DZ resolucijo sploh potrdi.

Okolje Pomanjkanje vode ne grozi, a potrebna je večja skrb

30.07.2009

Čeprav je v Sloveniji večinski, kar 97-odstotni, vir pitne vode podzemna voda, je skrb za ohranjanje njene čistosti še vedno premalo velika.

Gospodarstvo Slabša prodaja, boljše ponudbe za najem

15.07.2009

Kriza na nepremičninskem trgu razveseljuje predvsem podnajemnike. V prvi polovici tega leta so se najemnine v Ljubljani v povprečju znižale za 20 odstotkov.

Evropska unija EP: "Stari" poslanci ohranili članstvo v odborih

15.07.2009

V EP-ju poteka boj za članstva v odborih. Slovenskim poslancem so bila mesta že dodeljena. Trije poslanci, ki začenjajo drugi mandat, pa so ohranili mesta v odborih.

Slovenija Foto: Vsak dan prometni infarkt na Celovški

07.07.2009

Na nekaterih ljubljanskih cestah so se že začela vzdrževalna dela, ki povzročaje zastoje in jezijo voznike. Najdaljše kolone nastajajo na Celovški cesti.

Slovenija Hitro upokojevanje razredčilo vrste policije

29.06.2009

Potem ko je pomanjkanje vojakov že dalj časa problem, se kadrovska podhranjenost zdaj pozna tudi v policiji. Nazaj na delo zato vabijo že upokojene policiste.

Stran 46 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov