Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Svenšek

Slovenija Zdravniki želijo ohraniti standard zadnjih let. Bo september res "črn"?

13.08.2010

V bolnišnicah in zdravstvenih domovih se ukvarjajo z reorganizacijo dela, da bi tudi septembra lahko zagotovili čim dostopnejše zdravstvo. Zdravniki bodo namreč delali manj.

Slovenija Pokojninska reforma: stranke vlado opozarjajo na dialog

11.08.2010

Vlada od socialnih partnerjev in političnih strank v kratkem pričakuje dopolnila k predlogu pokojninske reforme. Čeprav se vsi strinjajo, da je reforma potrebna, bo teh predlogov očitno veliko.

Gospodarstvo Stožice - kolaps pravne države ali razumljivi zapleti zaradi krize?

10.08.2010

Neplačevanje podizvajalcev v Stožicah Rado Pezdir vidi kot popoln kolaps pravne države, medtem pa Maks Tajnikar opozarja, da povsod ne gre računati na posredovanje države.

Slovenija Foto in video: Tovornjaki odpeljali, v Stožicah navijači

10.08.2010

Direktor Leke Milan Srčnik je za MMC potrdil, da je z Grepovim izvajalcem Sektorjem Beton sklenil dogovor. Tovornjaki izpred dvorane v Stožicah so umaknjeni, župan Janković pa jo je že uradno odprl.

Črna kronika Katja Šoba: Rekel mi je, da bom dobila darilo, ki naj ga ne odpiram

08.07.2010

Policija naj bi priprla člana ŠOUL-a, saj naj bi poskušal podkupiti delegate ŠOS-a, da bi glasovali proti spreminjanju študentske ustave. Katja Šoba za MMC: Grozili so tudi meni in direktorju ŠOUM-a.

Slovenija "Vlada ne razume socialnega dialoga, zato bo jeseni spopad"

06.07.2010

ZSSS za jesen napoveduje oster spopad z vlado, saj so prepričani, da sprejema za delavce škodljive zakone. Tudi zakon o malem delu bo po njihovo povečal število revnih zaposlenih.

Evropska unija Cenejša mobilna telefonija v EU-ju, a pozor, če greste drugam

04.07.2010

Če boste letos dopustovali znotraj EU-ja, vas po vrnitvi ne bo čakal astronomski račun za prenosni telefon. 1. julija so se spet znižale cene klicev, omejil pa se je tudi prenos podatkov.

Slovenija Varuhinja: sovraštvo, nasilje, nestrpnost, potrebno obravnave

28.06.2010

Tudi varuhinja človekovih pravic "obsoja nove izraze sovražnosti in nasilja zoper lokal Cafe Open in sodnico". Od pristojnih organov pričakuje raziskavo in ustrezne ukrepe.

Slovenija ZSSS: Vlada z zniževanjem pravic delavcev rešuje kapital

24.06.2010

"Počasi bomo delali za pest riža, pa še to za določen čas, da bomo konkurenčni Kitajski," je bilo ob predstavitvi razlogov, zakaj nas vladni ukrepi ne bodo pripeljali iz krize, slišati iz vrst sindika ...

Gospodarstvo Obljube iz jamstvene sheme terjajo sredstva iz proračuna

24.06.2010

Država zadnje leto z jamstveno shemo ponuja poroštvo za posojila. Začeli so se pojavljati prvi zahtevki, da jamstvo tudi uresniči. V rebalansu proračuna so zato namenili 23,6 milijona evrov.

Slovenija Vsak plača, kolikor prevozi - elektronsko cestninjenje bo realnost

20.06.2010

Dars se bo v prihodnjih letih najbolj zadolževal za izvedbo elektronskega cestninjenja na slovenskih avtocestah. Vinjete se bodo morale namreč najpozneje do leta 2014 posloviti.

Okolje Vročinski val je minil, do konca meseca ne bo visokih temperatur

16.06.2010

Poletna vročina, ki nas je grela pretekli teden, se do konca meseca poslavlja. Konec tedna so napovedane nove ohladitve, dež ob Jadranu in sneg v Južnoafriški republiki.

Stran 40 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov