Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Svenšek

Okolje Zasavci v Ljubljani: Lastna država nas ignorira

07.03.2011

Pred francoskim veleposlaništvom so se zbrali protestniki iz Zasavja in izrazili nasprotovanje strateškemu povezovanju Slovenije s Francijo, saj jim je to nazadnje prineslo sežigalnico odpadkov.

Slovenija Facebook in Twitter sta le sredstvo, revolucije se dogajajo na ulicah

08.03.2011

Politika je z razmahom družabnih spletnih omrežij postavljena pred dejstvo, da ljudje zdaj lahko povedo, kar mislijo. "Bes se lahko artikulira. In to je zelo nevarno," razmišlja Sandra Bašič Hrvatin.

Gospodarstvo Dva sodnika, dve odločitvi: Merkurjevi delavci dobili denar, Mersteelovi ne

25.02.2011

Da se zakone lahko tolmači na različne načine, ugotavljajo odpuščeni delavci Mersteela. Medtem ko so njihovi kolegi v Merkurju dobili odpravnine in odškodnine, njim sodnica tega ne dosodi.

Gospodarstvo Kriza gradbenega lobija je priložnost za stanovanjski sklad

18.02.2011

Mladi v Sloveniji s težavo rešujejo stanovanjsko vprašanje, država pa je do zdaj to po večini prepuščala "črpanju družinskih zalog". Poslanci so sklenili, da se temu intenzivno posvetijo.

Gospodarstvo Zaplenjeno hrvaško ladjo bo vlada zdaj prodala

16.02.2011

Ministrstvo za promet je objavilo razpis o prodaji ladje Sol Trader, ki je že dve leti zasidrana v koprskem pristanišču, za staro železo. Hrvaško ladjo so pri nas zadržali zaradi dolgov lastnika.

Slovenija Akcija, ki širi ljubezen do športa in mladim ponuja alternativo

12.02.2011

Zadnjih 15 let se okoli 10.000 otrok in mladostnikov druži na prireditvi Veter v laseh, ki mladim ponuja možnost dejavnega preživljanja prostih uric, da ne zaidejo na stran pota.

Slovenija Odstopil nadškof Kramberger. Pravi, da ne zaradi finančnih težav.

03.02.2011

Po razkritju velikih finančnih dolgov mariborske nadškofije in njenih družb je danes odstopil dolgoletni mariborski nadškof Franc Kramberger, ki odhaja v pokoj. Nasledil ga je Marjan Turnšek.

Gospodarstvo Duhovnikova: Na pomurki je največ podizvajalcev brez plačila

01.02.2011

Podizvajalci pri pomurski avtocesti imajo občutek, da Dars favorizira SCT, ki ni plačal podizvajalcev, pravi poslanec Vizjak. Vladi in Darsu so poslanci naložili, da morata v 15 dneh najti rešitev tež ...

Slovenija Vlada ne bo dvigovala minimalne plače

27.01.2011

Sindikati vlado pozivajo, naj ponovno uskladi minimalno plačo s pragom tveganja revščine in jo poveča na 821 evrov bruto. Pahor: Vlada o tem do nadaljnjega ne bo razmišljala.

Slovenija "Med politiki je preveč samozadostnosti"

25.01.2011

Če vlada težav v državi ne bo reševala s socialnim dialogom in prisluhnila tudi sindikatom, se lahko po besedah sindikalista Semoliča francoski stavkovni val ponovi tudi pri nas.

Gospodarstvo Zviševanje cen hrane začenja obdobje inflacije

24.01.2011

"Pred nami je inflacijsko obdobje," opozarja ekonomist Bogomir Kovač. V Sloveniji smo na to zaradi spominov na preteklost še posebej občutljivi, hkrati pa nam izkušnje dajejo določeno prednost.

Slovenija Družinski zakonik: Koalicija išče kompromis, odzivi so previdni

24.01.2011

Po vročih razpravah o predlogu družinskega zakonika bi koalicija zdaj spremenila in omejila posvojitve otrok ter obdržala zdajšnjo definicijo družine. Bodo poslanci to podprli?

Stran 35 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov