Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Nedeljski gost: Slavko Gaber

Avtorji Ana Svenšek

Gospodarstvo Boscarol: Svet je danes na dosegu leve tipke na miški

18.08.2011

Ivo Boscarol, uspešen slovenski podjetnik, še vedno upa, da se bo Sovenija kmalu le odločila, da ji je pomembno tudi gospodarstvo in ne samo sociala. Sam se v politiko ne bi več podal.

Slovenija "Slovenija je izgubila načelnega politika in domoljuba"

16.08.2011

Andrej Bajuk je pri svojih političnih sopotnikih in sodobnikih užival spoštovanje, saj je dosledno zagovarjal krščanskodemokratske vrednote in bil velik domoljub.

Slovenija Türk: Odstop Kresalove je logična poteza

11.08.2011

Predsednik države Danilo Türk meni, da je bil odstop notranje ministrice Katarine Kresal logičen. Vse politične stranke poziva, naj se vzdržijo čustvenih ali volilno motiviranih izjav in dejanj.

Slovenija Katarina Kresal je nepreklicno odstopila

10.08.2011

Ministrica za notranje zadeve je po objavi mnenja protikorupcijske komisije, da so pri najemu stavbe za NPU zaznali korupcijo, odstopila. Pahor spoštuje njeno odločitev.

Slovenija Pogačar zanika, da je ministrstvo dalo zahteve za opremo

10.08.2011

Igor Pogačar, lastnik stavbe na Dimičevi, je prepričan, da bo našel novega najemnika, če se NPU izseli. Prav tako še vedno zatrjuje, da ga ministrstvo ni privilegiralo.

Slovenija Blažič se v Sloveniji še ne počuti povsem varno

05.08.2011

"Želel bi, da bi bili ljudje bolj dovzetni za stiske drugega, bolj solidarni, manj apatični, da bi se zaradi različnosti drugega počutili bolj bogate, ne pa ogrožene," pravi Mitja Blažič.

Evropska unija Pahor razočaran nad odločitvijo Ashtonove

07.07.2011

Tudi v drugem krogu imenovanj veleposlanikov Evropske unije Catherine Ashton ni izbrala nobenega slovenskega kandidata. Premier Pahor je še septembra zagotavljal, da se to ne bo ponovilo.

Okolje Srečko na poti v program za mlade medvede v Romunijo

30.06.2011

Medvedka Srečka so odpeljali v zavetišče za mlade medvede v Romunijo, kjer bo tri leta v programu odvajanja od človeka. Po tem ga bodo morda spustili v naravo.

Slovenija Z januarjem državnih štipendij za mladoletne ne bo več

28.06.2011

Sistem štipendiranja se z novim šolskim letom še ne bo spremenil, dijaki pa morajo biti pozorni na januar 2012, ko bodo za mladoletne državne štipendije zamrznjene.

Slovenija Podobe vojne za Slovenijo po 20 letih ne zbledijo

28.06.2011

Pred 20 leti so po naši državi hrumeli tanki Jugoslovanske ljudske armade, ki je skušala preprečiti, da bi Slovenija prevzela nadzor nad svojimi mejami in razglašeno neodvisnost uresničila v praksi.

Slovenija Julija kazni za prometne prekrške še strožje in višje

23.06.2011

Julija bodo policisti začeli pisati ostrejše kazni za večino prometnih prekrškov. 1.200 evrov globe in odvzem vozniškega dovoljenja bo doletelo prehitre ali pijane voznike.

Slovenija Sprememb v srednješolskem izobraževanju v tem mandatu ne bo

22.06.2011

Bela knjiga o šolstvu, ki so jo pripravili strokovnjaki, bo ostala le kot strokovna podlaga za morebitne spremembe zakonodaje, pravi minister Lukšič. Upoštevali bodo tudi pripombe dijakov.

Stran 32 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov