Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Svenšek

Volitve 2011 V parlamentu ne bo več Potrča, Cukjatija, Kontiča, Petana ...

07.11.2011

Stranke pospešeno sestavljajo in predstavljajo kandidatne liste, saj se v sredo izteče rok za vložitev kandidatur. Po treh letih se nekaj starih poslancev poslavlja, nekateri pa so "zamenjali barvo".

Slovenija Pahor žuga Grčiji, da ne bo nove pomoči

03.11.2011

Novih 29 milijonov evrov, ki naj bi jih prihodnji teden Slovenija posodila Grčiji, je pod vprašajem, pravi Pahor. Nad napovedjo referenduma v Grčiji je namreč negativno presenečen.

Volitve 2011 SLS - po mandatu v opoziciji je cilj vlada

11.11.2011

Stranka, ki je sodelovala v petih vladah, je v opoziciji pod novim vodstvom zadnja leta vodila umirjeno politiko sodelovanja. Na volitve se odpravlja samostojno in z napovedjo, da je prioriteta ...

Zdravje Klokočovnik prijavil sum korupcije na ministrstvu za zdravje

18.10.2011

Kardiokirurg in nekdanji župan Izole Tomislav Klokočovnik je protikorupcijski komisiji prijavil ministrstvo za zdravje in Splošno bolnišnico Izola, ker naj bi delovali usklajeno in koruptivno.

Slovenija Priložnost, da vsak pove, v kakšni družbi si želi živeti

10.10.2011

"Bojimo se, da so se v Sloveniji izgubile temeljne vrednote enakopravnosti, solidarnosti in pravičnosti," pravijo v pobudi Za prostore svobode. V četrtek bo možnost, da vsak pove, v kakšni državi ...

Slovenija DSD išče tretjo opcijo: Pahor ni alternativa Janši

10.10.2011

Na volitve se v vseh volilnih okrajih odpravlja tudi Demokratična stranka dela. Žnidaršič in Poljšak stavita na neopredeljene volivce in upata, da bo zmagala "tretja opcija".

Gospodarstvo Banka Slovenije izboljšanja gospodarske situacije ne vidi pred 2013

04.10.2011

Banka Slovenije je znižala napoved gospodarske rasti za pol odstotne točke, izboljšanje gospodarske situacije pa napoveduje šele za leto 2013. Poudarjajo, da so strukturne reforme nujne.

Slovenija Gojko Stanič se poslancem ponuja za mandatarja

26.09.2011

Poslancem se je za mandatarja sam ponudil nekdanji politik Gojko Stanič, ki naj bi ga, tako je dejal sam, k temu "nagovorili" številni gospodarstveniki.

Znanost in tehnologija Barbič: Rad dajem nasvete, če me v Sloveniji kdo za to vpraša

09.09.2011

"Študij v Sloveniji me je zelo dobro opremil za kariero. Okolje v ZDA pa je za inovacije precej bolj prijazno," pravi Jernej Barbič, eden najuspešnejših mladih inovatorjev na svetu.

Gospodarstvo Čeprav prodaja stanovanj pada, ponudniki ne znižujejo cen

04.09.2011

Slovenski nepremičninski trg v zadnjem času stagnira. Ponudba stanovanj tako za prodajo kot za najem je večja od povpraševanja, a cene malenkostno padajo le pri najemninah.

Slovenija "Znašli smo se v slepi ulici"

28.08.2011

Levo-liberalne oligarhije imajo interes končati privatizacijo, desnemu taboru manjkata kultura medčloveških odnosov in dopuščanje drugačnih mnenj, volivci so otopeli. Smo v slepi ulici, opozarja ...

Slovenija Veliko hrane se zavrže, a kupci želijo pestro ponudbo ves čas

21.08.2011

"Metati kruh v smeti je greh," poudarjajo predvsem starejši. Kljub temu se letno na svetu zavrže 1,3 milijarde ton živil, veliko še povsem užitnih. Tudi v Sloveniji zavržemo precej hrane.

Stran 31 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov