Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Svenšek

Slovenija Za nedoločen čas je zaposlenih le 33 odstotkov mladih

17.01.2011

Število mladih v Sloveniji zelo hitro upada. In čeprav s stopnjo izobraženosti spadamo v sam vrh EU-ja, mladi vse težje najdejo zaposlitev in priložnost za osamosvojitev.

Slovenija Bodo enotne zimske počitnice ostale?

14.01.2011

Enotne zimske šolske počitnice, ki jih je določa novi šolski pravilnik, so dvignile precej prahu. Kot kaže, zgodba še ni končana, saj bo morebitne učinke spremembe ocenila posebna delovna skupina.

Slovenija Sodišče: Megliču zaradi napada psov pripada odškodnina

13.01.2011

Stanislavu Megliču pripada odškodnina, ker so ga leta 2006 napadli Baričevičevi bulmastifi, razsoja sodišče. Čeprav se postopek vleče že pet let, bo o višini odškodnine še odločalo.

Zdravje Kriminalisti zasegli papirje, Zares zahteva odstop Živčec Kalanove

11.01.2011

Zares poziva predsednico zdravniške zbornice Živčec Kalan k odstopu. V zbornici pravijo, da to kaže na željo po politični podreditvi zdravstva. Medtem pa so kriminalisti v ZD Izola opravili preiskavo.

Slovenija "Povprečna družina je zaradi ukrepov vlade manj čutila krizo"

30.12.2010

Dve tretjini od 27 zelo zahtevnih zakonov izhodne strategije sta že uveljavljeni, pravi premier Pahor. "To je zato eno bolj uspešnih let v slovenski politiki in se zato lahko pohvalimo."

Slovenija Leto 2010 - leto stavkovnih valov in protestov

29.12.2010

Leto 2010 so zaznamovali protesti - na ulicah so bili delavci in študenti, stavkali so javni uslužbenci, zdravniki so delali manj, policisti so prirejali nagradne igre. In nič ne kaže, da bo prihodnje ...

Slovenija Enotni odzivi na Gjerkešev odstop: To je odgovorna poteza

21.12.2010

Odločitev ministra Gjerkeša, da odstopi s položaja, ker je vozil pod vplivom alkohola, je dobra, so si enotni politični akterji. Ministrica Kresalova dogodka ne komentira.

Slovenija V dveh letih se je zamenjala tretjina ministrov

21.12.2010

Pahorjevo vlado z odstopom Henrika Gjerkeša zapušča že šesti minister. V dobrih dveh letih se bo torej zamenjala kar tretjina ministrske ekipe.

Slovenija Koalicija v en glas: Novi zakon so (v primerjavi z zdajšnjim) 'spisali' strokovnjaki

09.12.2010

Novi zakon o RTVS-ju postavlja visoke ovire politikom, kapitalu in drugim, ki bi skušali vplivati na delo javnega RTV-ja, poudarjajo premier in njegovi koalicijski partnerji.

Slovenija RTV Slovenija obljublja več novih in boljših vsebin

09.12.2010

RTV Slovenija bo v prihodnje vse sile namenila prenovi informativnih vsebin in uvajanju novih tematskih programov, zatrjuje vodstvo zavoda. Veliko je odvisno tudi od izida referenduma.

Slovenija Kljub 8-letnemu ujetništvu je Kampuscheva močna oseba

12.12.2010

"Kot novinarki se mi je zdel največji izziv, da skušam od Natasche Kampusch, ki daje ogromno intervjujev, izvedeti še kaj novega. Zdi se mi, da mi je to uspelo," pravi Vida Petrovčič.

Slovenija Širca: Z novim zakonom je mogoč tudi poseben športni program

06.12.2010

"Zakon odpravlja politično prevlado, pomembno je tudi dejstvo, da vsi vodilni in nadzorni organi odgovarjajo za svoje odločitve s premoženjsko odgovornostjo," zatrjuje ministrica Širca.

Stran 36 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov