Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Svenšek

Slovenija Četverček razpada. Premier stavi vse na pokojninsko reformo.

19.04.2011

Predsednik Zaresa predlaga odstop vodij levega trojčka z ministrskih mest. Premier Pahor si bo še naprej prizadeval voditi reformno politiko. Do Golobičeve pobude je zadržana tudi Katarina Kresal.

Slovenija Upadanje delovne sile zahteva prijaznejše postopke za tuje delavce

14.04.2011

Slovenija se spoprijema z zmanjševanjem delovno sposobnega prebivalstva, ki ga bo čez čas mogoče 'dopolniti' le z delavci iz tretjih držav. Zato se prilagajajo postopki in zakonodaja.

Slovenija Prihodnji teden podpisi za referendum o pokojninski reformi v DZ

13.04.2011

Edino, kar lahko prepreči še enega v vrsti referendumov - referendum o pokojninski reformi -, je sprejetje zakona, ki bi razveljavil pokojninske spremembe. ZSSS bo sicer 21. aprila vložil podpise.

Gospodarstvo Semolič trdi, da Secop ne odhaja zaradi višine davkov in plač

13.04.2011

"Hlastanje po dobičkih nima meja," je odločitev lastnikov Secopa, da proizvodnjo preselijo na Slovaško komentiral Semolič. Sumi, da je v ozadju nekaj večjega.

Slovenija "Vsi napori uvedbe tolarja so bili poplačani s sprejetjem evra"

10.04.2011

Tolar je uspešen projekt, s katerim je Slovenija dosegla svoje cilje v prehodnem obdobju, je prepričan France Arhar. Vendar po njem nima nostalgije, saj "si človek želi stabilen denar".

Slovenija "Malo delo bo izrinjalo delo za določen čas"

04.04.2011

"Vsi se zavedamo, da je študentsko delo kritično, vprašanje pa je, ali bo še ena oblika nestalnega dela rešila situacijo," pravi predsednica odbora mladih pri ZSSS-ju Simona Gros.

Zdravje "Morda se je predsedniku zdelo, da še nimamo dovolj izkušenj"

31.03.2011

"Robotska kirurgija je gotovo eden izmed najboljših načinov zdravljenja raka na prostati," pravi kirurg Sandi Poteko, ki posege opravlja v celjski bolnišnici. Zakaj se je predsednik Türk odločil ...

Slovenija Večina strank bi pri zakonu o štipendiranju kaj spremenila

28.03.2011

Vlada predlaga, da se štipendije nameni le polnoletnim dijakom in študentom ter da se hkrati zvišajo otroški dodatki. SD napoveduje 20.000 novih prejemnikov, SDS govori o kampanji.

Zdravje Zdravniška stavka še ni odpovedana

22.03.2011

Zdravniški sindikat, ki napoveduje opozorilno stavko zaradi plačevanja dežurstev, se je sestal z ministrom Marušičem. Stavka ni odpovedana, se bodo pa skupaj lotevali reševanja težav.

Slovenija Zoranu Thalerju grozi tudi zaporna kazen

21.03.2011

V EU-ju že nekaj let obstaja register lobistov, v katerem je mogoče preveriti, kdo omenjene storitve ponuja. Thaler bi zato moral novinarje takoj prijaviti, pravi predsednik Slovenskega združenja lobi ...

Slovenija Vlada predlaga: Vsaj četrtinska udeležba, da je referendum veljaven

10.03.2011

Koalicija predlaga spremembe referendumov. Po novem bi ga lahko zahtevalo le 40.000 volivcev, udeležiti pa se ga bo morala najmanj četrtina volilnih upravičencev. Podpora je vprašljiva.

Slovenija Štipendij za polnoletne naj bi bilo več, strožji pa bodo pogoji zanje

10.03.2011

Vlada spreminja sistem štipendiranja. Štipendije bodo tako na voljo le polnoletnim dijakom in študentom, nagradil pa se bo predčasen zaključek študija oziroma šolanja.

Stran 34 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov