Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Svenšek

Okolje Veterinar o medvedku Srečku: "O odstrelu ne razmišljamo"

11.06.2011

Medvedka Srečka naj bi v čimkrajšem času oddali v azil. Logarjevi medtem pozivajo ljudi, naj pišejo protestna pisma, inšpektorji pa sumijo, da je bil medvedek iz narave odvzet nasilno.

Okolje Kako – če sploh – bi nadomestili krško nuklearko?

05.06.2011

Nemčija zapira jedrske elektrarne in ekolog Plut je prepričan, da bi ji morali slediti tudi mi. "Slovenca bi to stalo 2,4-krat več kot Nemca," opozarja fizik Koželj, vlada pa o tem niti ne razmišlja.

Slovenija "Slovenija je čudežna dežela ... sindikati pa nimajo alternative"

31.05.2011

Sindikati glede pokojninske reforme nimajo alternative, pravi premier Pahor. Hkrati pa jih opozarja, da se bodo ob padcu reforme in menjavi vlade pogajali s še ostrejšimi koncepti.

Slovenija Podpisnice pisma Pahorju zahtevajo odgovore o kampanji

27.05.2011

Vladna kampanja o pokojninski reformi spominja na čase, ko so ženske zaradi vedenja o kontracepciji preganjali in sežigali kot čarovnice, opozarjajo podpisnice odprtega pisma Pahorju.

Slovenija Referendum, ker tako vlada kot opozicija površno bereta zakon?

25.05.2011

Referendum o zakonu o preprečevanju dela na črno je nepotreben, je prepričan Tomaž Štih. V zakonu so namreč vsi spregledali definicijo dela na črno, ki izvzema vse oblike neplačanega dela.

Slovenija Parada ponosa: razočaranje nad politiki in poziv k enakim pravicam za vse

25.05.2011

"Še vedno čakamo!" slovenski javnosti in politiki sporočajo istospolno usmerjeni posamezniki. Čakajo na enake pravice. Pod tem geslom bo potekala tudi letošnja Parada ponosa.

Slovenija "V Sloveniji je sosedska pomoč način življenja"

23.05.2011

"Tradicija je, da si med seboj pomagajo sosedje, tudi če so obrtniki," opozarjajo župani in podžupani SDS-a, zato nasprotujejo vladnemu zakonu o preprečevanju dela na črno.

Zdravje Na četvorki obrnite pete, ne kozarcev!

18.05.2011

V petek bodo po slovenskih mestih spet zaplesali maturanti. Naj bo to res praznik plesa, ne pa alkohola, pravijo pristojni. Raziskava namreč kaže, da vse več mladih občasno uživa alkohol.

Črna kronika Franca Kanglerja po zaslišanju izpustili na prostost

04.05.2011

Po hišnih preiskavah in zaslišanjih zaradi sumov gospodarskega kriminala so policisti na prostost izpustili mariborskega župana Franca Kanglerja. Od devetih pridržanih je v priporu le še ena oseba.

Slovenija Brezigarjeve ta trenutek politika "prav nič ne mika"

04.05.2011

"Danes ne bi ponovno sprejela mesta generalne državne tožilke, saj je preveč nasprotovanja politike in neustreznih zakonskih sprememb," je ob odhodu z vrha tožilstva dejala Brezigarjeva.

Slovenija Vladne krize: Bo "padlima" Peterletu in Drnovšku sledil tudi Pahor?

26.04.2011

V 20 letih demokracije je Slovenija že dvakrat prestala podobno vladno krizo, kot smo ji priča zdaj. Čeprav so se tudi takrat pojavljali pozivi po predčasnih volitvah, do njih ni prišlo.

Slovenija Bo Pahor tvegal z manjšinsko vlado ali bo iskal zaupnico?

19.04.2011

Turbulentno dogajanje v koaliciji lahko privede do več scenarijev: do konca mandata nam lahko vlada manjšinska vlada, poslanci izglasujejo novega premierja ali pa gremo na predčasne volitve.

Stran 33 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov