Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Svenšek

Gospodarstvo Sindikalistu TEŠ-a grozi odpoved zaradi protestov ob razrešitvi Rotnika

03.12.2010

Proti TEŠ-evemu sindikalistu Sevčnikarju je zdajšnji direktor Tot uvedel postopek izredne odpovedi pogodbe o zaposlitvi. Sevčnikar za MMC: V ozadju je ponudba ruskih podjetij za večinski delež v TEŠ-u ...

Zdravje Testiranje je pomembno orožje pri zajezitvi virusa HIV

01.12.2010

Svet je drugačen kot v obdobju pred aidsom, vsekakor je manj svoboden, razmišlja zdravnik Janez Tomažič. Ker epidemija napreduje, sta toliko pomembnejša preventiva in hitro testiranje.

Slovenija Varnostna razdalja lahko reši življenje

29.11.2010

Varnostna razdalja nam daje možnost, da preprečimo nalet vozila za nami, pravi France Kmetič iz AMZS-ja. Sicer pa je treba razmeram na cesti vedno prilagoditi tudi hitrost.

Slovenija "Ureditev sodstva bi prizadela cehe, zato si nihče ne upa drezati"

25.11.2010

"V nekaterih ključnih segmentih po moji oceni pravna država ne deluje več, kar omogoča delovanje vzporednih sistemov in neformalnih mrež namesto regularnih vzvodov oblasti," pravi Boštjan Penko.

Slovenija Kolegi Zalokar Oražmove še niso prepričali, zato čaka Golobiča

23.11.2010

Cveta Zalokar Oražem za zdaj še ostaja v Zaresu, dokončno odločitev pa bo sprejela po sestanku z Golobičem. Želi razjasnitev vpletenosti stranke v projekt TEŠ 6.

Slovenija Vsaka druga ženska je žrtev nasilja v družini

22.11.2010

Čeprav je do zdaj veljalo, da se vsaka peta ženska spoprijema z nasiljem, je nacionalna raziskava pokazala še bolj črne podatke. Eno izmed oblik nasilja je namreč doživela vsaka druga ženska.

Zdravje Jemljemo vse več zdravil, zato je pomembno, da jih poznamo

18.11.2010

Število bolnikov, ki jemljejo več zdravil naenkrat, narašča, povečujejo pa se tudi neželeni stranski učinki. Zato je zelo pomembno, da bolnik sam vodi evidenco svojih zdravil.

Gospodarstvo Sodišče: Tot je direktor TEŠ-a

17.11.2010

Celjsko sodišče je zavrglo predlog za zadržanje sklepa o odpoklicu Rotnika z mesta direktorja TEŠ-a, agencija pa medtem opozarja, da je tak način dela nadzornikov zanje nesprejemljiv.

Slovenija Golobič toži Meha, ta stoji za svojimi besedami

16.11.2010

Golobič je proti velenjskemu podžupanu Mehu vložil zasebno tožbo zaradi žaljive obdolžitve. Meh za MMC: Dobivam pisma kot po tekočem traku in dogaja se še veliko več, kot sem povedal.

Slovenija Poslanci sprejeli zakon o malem delu

16.11.2010

Zakon o malem delu je, po izglasovanem vetu državnega sveta, dobil podporo absolutne večine poslancev, kar pomeni, da lahko njegovo uveljavitev prepreči le še zavrnitev na referendumu.

Gospodarstvo Radićeva: Ne vidim razlogov za zamenjavo Kopača

12.11.2010

Ministrica Radićeva še nima pojasnil, zakaj so nadzorniki zamenjali prvega moža TEŠ-a Rotnika. Pravi, da je energetika na pomembni prelomni točki in da v njej ni prostora za politiko.

Slovenija RTV-zakon - deli politike, deli novinarje

09.11.2010

Medtem ko v ZNP-ju trdijo, da je namen novega RTV-zakona večja podreditev zavoda vladajoči opciji, Repovž pravi, da ta zakon ne predvideva več RTV-ja kot izvrševalca volje strank.

Stran 37 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov