Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Svenšek

Slovenija Referendum ali prelaganje bremena na ljudi?

02.05.2010

Poslanci bodo v ponedeljek odločili o razpisu referenduma o arbitražnem sporazumu, ki so ga sami predlagali. Končno besedo želijo dati ljudem, a se slišijo kritike, da s tem prelagajo odgovornost.

Slovenija Referendum - prelaganje odgovornosti in netenje polemik

26.04.2010

Ali bomo določitev meje s Hrvaško prepustili arbitraži, bodo odločili volivci. To je odločila večina poslancev, saj podpisov za referendum niso prispevali le Anderlič, Juri, Battelli in Prijatelj.

Slovenija Stara roba - priložnost za nov začetek

24.04.2010

Kjer socialno izključeni spet vstopijo v skupnost in na trg dela, kjer lahko nakupujejo tudi tisti s praznimi žepi in kamor lahko prinesemo stvari, ki jih ne potrebujemo – posredovalnica predmetov.

Okolje 'Kršilcem dan za zapahi in čiščenje divjega odlagališča'

19.04.2010

Slovenija nujno potrebuje nov koncept ravnanja z odpadki, večje sodelovanje med župani glede regijskih deponij, termične sežigalnice in učinkovito kaznovalno politiko, meni Karel Lipič.

Okolje Množica se bo spopadla s 7.000 nezakonitimi odlagališči

15.04.2010

V soboto bo izvedena največja čistilna akcija v zgodovini Slovenije in organizatorji so že nekaj dni pred "dnevom Č" prijetno presenečeni nad množičnim odzivom. Društvo Ekologi brez meja

Slovenija 'Nimamo dveh zmagovalcev, ampak dva poraženca'

12.04.2010

Dogajanje zadnjih dni je osmešilo tako LDS kot Pahorja, pravi Matej Makarovič. Vlado Miheljak pa ugotavlja, da gre za patpoložaj, a ne dveh zmagovalcev, ampak poražencev.

Slovenija Isajlovič: Pahor skuša pokazati, kako je močan

26.03.2010

"Premier Pahor se upa spravljati le na svoje strankarske kolege. Na ta način skuša pomiriti svoje travme," je prepričan Drago Isajlovič.

Slovenija Smeti še vedno lahkomiselno mečemo, kamor ne spadajo

14.03.2010

Čeprav so v Sloveniji manjše čistilne akcije na lokalnih ravneh dobro obiskane, je po državi še vedno preveč divjih odlagališč. Zato je čas za največjo čistilno akcijo pri nas.

Slovenija Lukšič: Sem za umiritev šolskega polja in več zdrave pameti

12.03.2010

V osnovnošolskih načrtih bomo poskusili očistiti morebiten balast, ki se je nabral v zadnjih letih, pravi minister za šolstvo in šport Igor Lukšič.

Slovenija Družinski zakonik: koalicija ga brani, opozicija napoveduje referendum

01.03.2010

Po 30 letih je treba tudi v družinski zakonodaji upoštevati spremembe, ki jih je prinesel čas, pravijo v koaliciji. V opoziciji pa ob morebitnem sprejetju novega zakonika napovedujejo referendum.

Okolje Ko se s sončnimi žarki kuje denarce

20.02.2010

Negativni človeški vplivi na okolje povzročajo nujnost večje izrabe obnovljivih virov energije. Ker posameznike k temu spodbuja država, se število sončnih elektrarn veča tudi pri nas.

Zdravje Obeta se sprememba zakona: vsi bomo darovalci organov

15.02.2010

Število ljudi, ki čakajo na presaditev organov, se iz leta v leto povečuje. Državni svetnik Peter Požun je zato predlagal spremembe zakona, ki bi vse ljudi določil za potencialne darovalce.

Stran 42 od 47
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov